Followers

Cerita Raya Lala 2015

Assalamualaikum wbt...

Ini adalah entry yg pertama untuk tahun ini, dah nak hujung tahun dah. Baru sedar diri ini, blog sudah lama terabai. Ko ghase??? 

Bila baca blog kak pateng liyana, tetiba diri ini tergedix gedix nak update blog jugak. Cerita raya ku yang sedih sebab x balik kampung time raya. Aku kan kuat, aku x nangis haha. 

As u all know, iolss keje kat Aeon.co yg dahulunya dikenali Jaya Jusco. Kalau yang xtaw, ni nak habaq mai nih. Sape yg selalu cuci mata kat Aeon, mesti dah selalu tgk staff2 dorang pakai uniform wane pink yg comel itu, bertambah kecomelan bila iolls pakai ahaksss.

So, time raya kitorang di beri pelepasan utk pakai baju raya selama dua hari. Terasa la beraya sambil keje ye dak. Time tu la customers dok puju comel la, lawa la, cantik hensem la. Hellowwww time kitorang pakai uniform x lawa ke, sentap taw.



Dua gambar di atas itu pada hari raya pertama. Bergambar bersama store manager kitorang. Time bergambar ngan staff laki elok je, xde orang kacau,. Dengam staff gegirl ramai pulak nk menyelit, sakit atiiii! 









Raya kedua banyak gambar, tapi x mampu nk upload. Malas sebenarnya. Dorang semua ini kuat sebab bekerja di hari raya. 

Aku xde lah sedih sangat even pagi raya dah nangis sebab dgr takbir raya, sayu beb. Next year no more keje time raya, kite cuti pulak mihmihmih

Mentabah betul aku update entry pakai henfon ni, kecik besor kecik besor dah mata aku ni.

Happy reading my entry, and thank u korang sebab baca... Haha ada ke nak baca, blog update setahun sekali weh. Esok aku update lagi ye hihi

13 comments:

Admin said...

Cara menanam padi
cara menanam jagung manis
cara menanam rumput gajah mini
cara menanam seledri organik
cara menanam bawang merah

Akmal Farabi said...

Hello Everybody

this is

nice content

please visit

my blog

Riyu Pratama said...

Halo saya pemilik Amtread dari Blogger Indonesia ingin memberi tahu tentang 3 artikel utama saya.

- Download lightroom mod apk
- Cara Ping Artikel
- Cara Mengecek Broken Link Blog

Kamu bisa mengunjunginya satu persatu bila kamu membutuhkannya. Salam hormat Amtread.

Dayu Anggoro said...

Nice post. Hello, I'm Abang Dayu, and i will share 3 new artikel from Abang Dayu Blog - # Personalblogger

- Blogger Milenial
- Blogger Resolution 2019
- Tomorrow Today Fund Festival

Best Regards,
Abang Dayu

Redaksi said...

Hai, artikelmu sangat bermanfaat. Aku suka!
.
Salam kenal, saya Hotlas Mora, dari team Lagi-Lagi Media. Ingin share 3 artikel terbaru dari salah satu media baru kami Tuminesia - Media Baru juga Cerdas untukmu Generasi Millenial. Berikut artikelnya:

- Cara Mengurangi Dampak Polusi
- Cara Cepat Dapat Kerja
- Cara Jadi Instagramer

Salam millenial, saya Hotlas Mora

Misa said...

Nice post. I'm appreciate it. By the way I also will share new article from my blog.

- Transit 19 Jam di Malaysia, Ngapain Aja?
- Puisi Luka Lama Tentangmu
- Berburu Hunian Milenial di Indonesia Expo Properti

Hope you like. Regrads Misa.

eltamaz elmithaly said...



شركة تاج لتنظيف المنازل بالدمام 0551844053 وتسليك المجارى وتنظيف البيارات وتنظيف المجالس
والكنب وتنظيف المفروشات وكافة الخدمات المنزلية المتعلقة بتنظيف المنزل


شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة رش مبيدات بالدمام
شركة مكافحة النمل والصراصير بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة رش دفان بالدمام
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة كشف تسربات المياه بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالنعيرية

Ronaldo drogba said...

ROku is one of the most familiar services for know more about the Roku click the following link
Roku.com/link

Nancy Angel said...

Do you want to activate primevideo mytv on your smart devices? In order to activate primevideo you need a valid com primevideo mytv link. For more info visit given link.

mathew john said...

Trying to activate youtube using Youtube.com/activate Facing issues? Dont worry, our experts at Youtube.com/activate are here to help you with the entire process. If you want to view YouTube videos using your Smart TV you will notice that you will have to sign in and activate your account first.

Nyra Cuper said...

buy tramadol online Buy tramadol online directed by doctors, this medicine is used for moderate to severe pain.

silver singles login silver singles login uses an algorithm that matches you with people based on your personality, location, age, and desired relationship outcomes.

Primevideomytv said...

Primevideo.com/mytv – Start watching Prime Videos on versatile and tablets as well as. With a qualified Amazon Prime participation, you approach a huge number of Prime Video titles at no extra expense. To Activate Prime Video, download it from your application store or play store Amazon Prime App after sign in you will get a Primevideo.com/mytv activation code, visit Primevideo.com/mytv and enter Amazon prime activation code on your Smartphone or PC.
Primevideo.com/mytv
primevideo.com/mytv code
primevideo.com/mytv
prime video mytv code

charles said...

Amazing website, Love it. Great work done. Nice website. Love it. This is really nice.
foxnews.com connect
hbomax/tvsignin
disneyplus.com/begin
showtimeanytime.com activate