Followers

KASUKMA 2012 Kolej MARA Kulim Kedah

Assalamualaikum :)
sudah lama rasanya aku x publish entry baru kan.

sebelum aku taip panjang2, aku nak ucapkan
SELAMAT PENGANTIN BARU kepada AFZAL & ISTERI =D
semoga jodoh kalian berkekalan hingga ke akhirnya dan di kurniakan baby2 yg comel, soleh dan solehah hehe...

berbalik kepada cerita aku pulak.
26 September 2012 hari tu aku pi Kedah sebab ada sukan antara kolej2 MARA...
aku pon ambik bahagian sekali, aku masuk pertandingan catur.
aku xde la terer sangat main catur, sebab tu x menang.
yg wakil laki je dapat no 3.

kitorang gerak hari rabu kul 11.30, sampai sana dalam kul 9 kot.
kebas bontot dok lama sangat dalam bas =.=
pastu pakcik tu suka sangat berhenti...

aku x snap gambar pon, aku just tumpang camera orang je.
malas nak snap guna fon aku tu...
gambar ni aku ambik kat page KASUKMA.

first day, time ni aku xtaw aku dok kat mana, dalam bilik kot.
yg baju putih tu wakil kolej kitorang.
gambar aku ada, tapi muka aku masam je dalam gambar tu so aku x letak, haha
stress main benda ni =.=

ni last day, kitorang kena berbaris.
muka aku gelap sebab ni la.
panas giler kot, padahal kejap je berbaris nya, muka aku dah macam kena arang T__T

 dorang ni memang pantang nampak pompuan.
untung la ambik gambar x ajak bebudak pompuan.



aku bukan nak pomot org dalam gambar ni, aku nak tunjuk gambar belon polka dot pink yg comel tu je.
dorang xnak bagi aku belon tu T__T

tgk dorang lepaskan je belon tu, membazir betul =.=

memang best time dok sana, dapat kenal ramai kawan =D
macam xnak balik, tapi kat sana awat panas sangat?

bila kulit muka aku nak pulih seperti biasa?
takut tgk muka sendiri =.=


7 comments:

boni kacak said...

hahahahhaa.belon pun dah ada style polkadot jugak??hehehehe

✿Lady Ainaa✿ said...

comel gile belon tu... hehehe, happynya dapat bersukan.. even penat, tapi enajoy kan kan... hehehe

Hanif Idrus said...

Main catur memang stress lepas tu kalah lagi stress...kikkiki

CekbOlat-bOlat said...

comel baloon polka dot tu,huhuhhhh

zila manaf said...

dulu masuk masum je hehe

PotiaCasaDelarossa said...

tu belon kaler senirik ke mmg mcmtu lala?

PotiaCasaDelarossa said...

tp cam meriah je..