Followers

Cerita Raya Lala 2015

Assalamualaikum wbt...

Ini adalah entry yg pertama untuk tahun ini, dah nak hujung tahun dah. Baru sedar diri ini, blog sudah lama terabai. Ko ghase??? 

Bila baca blog kak pateng liyana, tetiba diri ini tergedix gedix nak update blog jugak. Cerita raya ku yang sedih sebab x balik kampung time raya. Aku kan kuat, aku x nangis haha. 

As u all know, iolss keje kat Aeon.co yg dahulunya dikenali Jaya Jusco. Kalau yang xtaw, ni nak habaq mai nih. Sape yg selalu cuci mata kat Aeon, mesti dah selalu tgk staff2 dorang pakai uniform wane pink yg comel itu, bertambah kecomelan bila iolls pakai ahaksss.

So, time raya kitorang di beri pelepasan utk pakai baju raya selama dua hari. Terasa la beraya sambil keje ye dak. Time tu la customers dok puju comel la, lawa la, cantik hensem la. Hellowwww time kitorang pakai uniform x lawa ke, sentap taw.



Dua gambar di atas itu pada hari raya pertama. Bergambar bersama store manager kitorang. Time bergambar ngan staff laki elok je, xde orang kacau,. Dengam staff gegirl ramai pulak nk menyelit, sakit atiiii! 









Raya kedua banyak gambar, tapi x mampu nk upload. Malas sebenarnya. Dorang semua ini kuat sebab bekerja di hari raya. 

Aku xde lah sedih sangat even pagi raya dah nangis sebab dgr takbir raya, sayu beb. Next year no more keje time raya, kite cuti pulak mihmihmih

Mentabah betul aku update entry pakai henfon ni, kecik besor kecik besor dah mata aku ni.

Happy reading my entry, and thank u korang sebab baca... Haha ada ke nak baca, blog update setahun sekali weh. Esok aku update lagi ye hihi

No comments: