Followers

| Shout! Awards 2012 |

Assalamulaikum everyone (●*∩_∩*●)
x jawab dosa kalau jawab sayangggg *acah2 Maria Elena pulak :p

lama gile kot aku x update blog, well orang busy macam I ni memang la jarang update blog (¬_¬) *gedik please

so, here we go !
| Shout! Awards 2012 | is back bebeh !
errr, before this dah pernah ada kan awards ni kan? sebab x pernah tgk pon sebelum ni, muahahaha ....

tapi kali ni macam tertarik pulak aku nak tengok, nak cakap aku pon tercalon dalam tu x pun...
hummm, kenapa ye saya begitu tertarik????
x tertarik pon sebenarnya, tapi saje nak suruh korang tengok sebab aku pon nak tengok, eh ! *ayat macam keling dah

oh ya ! to KPOP fans, uolls gonna love this...
check this out ------> HERE !
ada dua group KPOP datang untuk Shout Awards ni taw...

ramai kot artis tercalon.
korang pon boleh undi sape2 yang korang minat.
sila lah undi kat SINI

Anwar Hadi & MatLuthfi pon tercalon untuk Shout Aloud Award (*^ -^*)
ni adalah award yg baru, sebelum ni xde pon...


sambil2 tu, jom la menabung (≧◡≦)
mana la taw kot2 boleh beli tiket Shout Award kan, ehehehe

Gandakan RM 100 kepada RM 100,000


p/s : blog untuk subjek CL x update, padahal esok due date. sibuk nak update sini, padahal bila2 masa pon boleh update kan (-'_'-)


11 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

alaaa tok kpop fan je ke.. huaaaaaaaa.. hehehehe welcome back.. lama sudah tak tgok up-to-date sis kt bloglist ena.. hehehe

LaLa mhdnor said...

@✿Lady Ainaa✿ bukan kpop fan pon boleh la sayang =D

Aida Omar said...

anwar hadi dengan mat lutfi pun ade.. haip! pi update blog untuk CL cepat!! ini arahan. haha.. :P

boni kacak said...

mat lufti pun ada jugak???

LaLa mhdnor said...

@Aida Omar haha, b=nak buat la ni :P

LaLa mhdnor said...

@boni kacak of course la ada, hehe

tirahzairi said...

mngu lepas ada mamat 2 offer tket kat tirah...tp tirah xnk sbb kena beli sumtin....xmo ah!!!

PRINCESS FARISHA said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

Syahira Adisa said...

cam seronok je! ada mat lutfi pulak! :D

man said...

agen halal ke 2..hhehe

sabry oppa said...

dgr shout award jer..
oppa tension laaa..
hehehehehe ~
http://shaberry92.blogspot.com/2012/12/bunkface-kutuk-kpop-perlu-ker.html