Followers

Too Many Things

Assalamualaikum wbt (◕‿◕✿)

hoho, lama giler kot x update blog...
ni semua sebab laptop rosak, pastu suruh kawan format, almost two weeks baru dia bagi balik which is today. sebab tu terus update blog, hehe

sebelum ni aku online guna samsung tab, aku x suka update blog guna benda tu sebab kecik, x macam lappy.

and this is my first entry for 2013 (✖╭╮✖)
lambat giler kan, orang lain dah berpuloh entry tapi aku, hummm...
almaklum la, aku ni bukannya blogger tegar, hahaha :P

okay, sebelum aku letak gambar banyak, aku nak wish befday kat seseorang.
hari ni, befday kakak aku yg kelima, Nor Rosma.
dah 24 tahun, keje kat HKL.
Happy Befday kak Ma (●*∩_∩*●)
haha, dah macam promot kakak pulak kan, tp aku x sure dia dah ada boyfie belum :P
ingat nak letak gambar dia, tp gambar yg ada dengan aku sume free hair, so aku x letak la, hehe...

so, skrg cite aku pulak.
dah 3 minggu aku kat kuantan, alhamdulillah semua ok.
tp cuaca yg x menentu menyebabkan kesihatan aku pun x menentu jugak...

ada satu problem yg aku x suka kat hostel ni, masalah air.
entah bila nak selesai, bila buat aduan cakap nak baiki.
tap apa pun xde.

lupakan masalah, skrg jom bergembira, hehe...
semalam kuar jalan2 kat ECM dgn roomates aku, punya la banyak gambar kitorang snap.
tapi aku nak letak sikit je hehe...




my roomates :)




gambar kat tempat love tu banyak kot, tapi malas nak upload, hehe...
kat bawah ni gambar time kolej kitorang buat sukaneka, tapi gambar aku xde, jadik tukang ambik gambar je...






ni je mampu ambik sebab time tu hujan.
aku takut nak keluarkan tab time hujan....

bila dah dok jauh2 ni, mula la rindu kat anak2 aku (╯_╰)
rindu nak kiss dorang, rindu nak marah dorang, suap dorang makan, bawak dorang jalan2...
sangat rindu kat Abie Karami dgn Qina...
aku harap sangat time CNY ni aku dapat balik.

Aina Syaqina

Abie Karanie
aku tgk abie dah macam gaya doctor kan, hahaha
ateh rindu korang sangat2 :')


28 comments:

hazwan hairy said...

wah ramainya gadis2..hehe...nnti wish my birthday juga erk..haha :p

hafiz hafizol said...

kim salam dekat kwn awk yg comel tu ok >..<

Farina Hunny said...

sukeeeee dagu akak . suntik botox je . mihmih

✿A I N A A✿ said...

comelnyaaaa gambar dengan love2 ros tu.. hehehe... patut lama tak update blog.. hhuuhuhuhu

boni kacak said...

welcome back lala.. patutlah lama tak nampak blog dia berupdate..

Hanif Idrus said...

Snap kat bunga ros ler.....very kiut....
Salam harijadi kat kakak awak yek..

Anasyg said...

Ada penah sesapa ckp kat awak tak - muka mirip blogger kak nanie - boleh check kat bloglist saya :)

Nana Farhana said...

comel je gmbr yg dekat bunga2 love tu =)

Siti said...

happy bsday to her.comel2nya kids tu :)

Remy hazza said...

suka tgk abhie..... doctor in the making.......he3

Syahira Adisa said...

comelnya cenonet 2 orang tuuu. nak cubit pipi diorang boleh tak?

iAmCekbolat said...

byk benor pristiwa . bestt . and and and lala comel suka tgok :)

Aida Omar said...

selamat hari lahir kakak.. May Allah Bless u.. :) lala tolong sampaikan eh. hehe. Comey betul lala nie geram nak cubit pipi tu.. ^^ masing2 seronok eh sukaneka tengok muka ceria je semua ha. Atoto comel aina dengan abie.. muka abie nampak matang lah.. dia orang adik beradik eh lala?

Mieya Atiera said...

Patutlah dah lama tak update entri baru.

محمد رازيق said...

wah comeynya abie n aina :)

zafira othman said...

eh eh, bukan baju kurung? haaa rules baru ke?

fasha said...

hyeee..nice entry =D

Eima Sabran said...

Salam kenal..jejalan blogwalking..singgah la ke blog kami juga ya. :)

http://akeimahoney.blogspot.com/

http://www.facebook.com/pages/Akeima-Beautyshoppe/407850379307747

xila dot said...

cantik la part lef lef tu..alolo reben lala comei!

BUNDA a.k.a KN said...

Assallamualaikum dari BUNDA

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Lia Ilnia said...

wah, comellah abie.. Pipi dia rasa nak cubit2..heeee

SyamimiNazifa said...

comellah abie karanie :]

Adriea Jeng said...

salam..

jom join contest kat blog akak ;)

http://adriea.blogspot.com/2013/02/contest-create-nama-page-fb.html

Mieya Atiera said...

Akak comel hihi :)

Nasuha said...

Jemput join segmen http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

IeZwa RazK II said...

Hye, Dah join ke belum Mini GA by Iezwa RazK? Kalau belum join, jemputlah join ye. Ada 40 hadiah menarik untuk dimenangi :)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html