Followers

Riang Ria Raya bersama FCC =D

Assalamualaikum (✿◠‿◠)

Macam mana persiapan raya korang? Mesti semua dah lengkap kan, ye la sebab raya tinggal berapa hari je lagi. Tapi aku takde baju raya lagi, awesome tak? haha. Ke ada yang senasib dengan aku? :P

But, don't be sad ok. Jom meriahkan raya korang yang tak berapa nak meriah tu dengan Farmasi Colour Cosmetic (FCC), confirm meriah punya =D FCC banyak bagi promosi sempena lebaran yang bakal korang sambut nanti. Jom usha sikit :)

FCC Raya Promotion



FCC Adorn Set :

• Look modest this coming Raya with FCC Adorn Set!
• Comprises of FCC NEW and HOT selling items at DISCOUNTED price!
• Here’s MORE!! For every purchase of FCC Adorn Set, get FCC Limited Edition Tote Bag* for FREE.
• PLUS take home FCC Limited Edition Money Packet*.
• We are VERY SURE it’s WORTH every penny spent!
Note:
• YOU may choose either one ONLY for item 1, 2 & 3 and YOU have the freedom to choose the color.
• It doesn't come with any gift box. It’s all loose items.
• *while stocks last

PROMO DURATION: 1st JULY 2013 – 11th AUGUST 2013

Awesome sangat sangat kan. And I really adore the Kohl Kajal Pencil, haul! So guys, grab the chance =D Semua dah cukup lengkap, ada BB@CC cream, maskara, eyeliner, lipstick, make-up remover dan blusher. Tak payah dah korang nak pening2 pilih.

FCC Duit Raya Fever :


           Turn your dreams into reality with FCC DUIT RAYA FEVER CONTEST! WIN RM 1000 CASH GRAND PRIZE!! or 5 x RM 200 Consolation Prize
·         Terms & Conditions:
-          Open to ALL with ANY purchase of FCC Product at ANY participating FCC outlets nationwide which includes Retail Counter, Retail Partner & Online!
-          Valid for product purchase between 1st July 2013 to 4th August 2013 Only.
-          Not applicable for FCC Team.

Senang je nak menang, korang cuma perlu hantarkan :

- Nama penuh
- No. Tel
- Email
- Blog (kalau ada)
- Nama FB korang
*attach sekali bukti pembelian korang
PM kepada FCC FB Page  FCC (Farmasi Colour Cosmetics) tak pun korang emailkan je kepada marketing@naturalifesolution.com

Lepas tu korang buat la review sikit, komen ke, post gambar muka korang pakai product FCC ke, kalau nak lagi meletop, buat la video tutorial korang sendiri. Mana la taw, kot2 dapat jadi duta FCC, hehe. Jangan lupa pulak share kat FCC FB Page, nak share dengan kawan2 atau family pon boleh.

Contohnya macam vidoe kat bawah ni, korang boleh mekap macam Bella yang dalam movie Twilight tu, haaa jangan main2 taw.  jom layan kejap video ni haha =D



Dah join tu, jangan lupa LIKE FCC FB Page : FCC (Farmasi Colour Cosmetics) dan juga FOLLOW InstaGram FCC : FCC Malaysia. Kalau nak tengok lebih banyak produk FCC, korang boleh serbu website FCC di www.fcc.net.my . 

CONTEST DURATION : 1st JULY 2013 – 4th  AUGUST 2013Winner will be announced by 12th August 2013.



Cepat join! Mana la taw rezeki korang dapat duit RM1000 dari FCC kan, boleh la kita share kan *wink2. 

Oh ya, kalau korang ni suka online shopping macam aku ni, korang boleh dapatkan produk FCC ni kat website kat bawah ni :


ZALORA

HISHOP



So, kalau korang nak tanya anything, korang boleh hubungi 03-5191 1510/ 013-3834 522 atau korang malu2 kucing nak mengeluarkan suara, korang boleh la emailkan pertanyaan korang kat email ni  marketing@naturalifesolution.com

5 comments:

veesandy said...

saya pun masih x buat apa - apa persiapan lagi ...

hyz said...

aku pun x beli pape lagi lala

izan mama mia said...

salam aidilfitri :D

Nurulee said...

have a great raya =D

boni kacak said...

nak submit video tutorial shawl parody boleh tak??hahahaha :P