Followers

Ramadan Pergi, Tibanya Syawal

Assalamualaikum

Esok kita dah nak beraya, hari ni last day Ramadan :'( Entah sempat ke tidak nak sambut Ramadan tahun depan. 

Mood raya dah datang sebab adik beradik aku ramai dah balik, terasa kemeriahan :) Tapi aku xde baju raya lagi, aku xde mood langsung nak beli baju raya. Aku pun xtaw kenapa. Maybe aku dah banyak baju kurung. Lagi pun, time bulan Puasa hari tu aku dah buat 3 helai baju kurung kot. So aku consider tu baju raya aku, haha



Aku nak ucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri kepada kawan2 blogger yang mengenali aku dan blogger2 lain yang x kenal aku. Mohon maaf kepada semua kot2 ada yang terasa dgn entry2 aku yang lepas2 kan. 

Kepada yang baru nak balik kampung tu, please pandu berhati-hati. Takpe sampai lambat pun, asalkan selamat. 

12 comments:

veesandy said...

Selamat menyambut lebaran , mohon maaf zahir dan batin . semoga ceri bersama keluarga tercinta ...

Zaf98 said...

maaf diterima~ heheeee~ cute akak~ (Y)
SELAMAT HARI RAYA SIS! :D

Jue Derella said...

Selamat hari raya...^^

Aku Anis said...

wahh pandai menjahit ye.. baguslah =]

btw slmt hari raya.. =)

jom bw dan komen di blog sy..

http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/08/saya-jadi-lebih-menghargai-wanita.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin.

Hotlink satu

iskandarx[dot]com

hana hadi said...

selamat harai raya
raya ke 4 sudah ni.. hehe

hana hadi said...

selamat hari raya

Syahrin Rahimi said...

Selamat hari raya ! biarpun xkenal, tapi kita tetap saudara seislam...hoho..da lama x blogwalking.. =)

dear xila said...

slmt hari rayeeeee lala heee

boni kacak said...

kenapa ye tak nampak gambar kat entri lala ni?

tenku butang said...

Haiiii.. salam kenal yea...
Done follow sini no. 1392
Jom follow me back.. heeeee..
Leh saling kunjung mengunjung pasni...
http://tengkubutang.blogspot.com/ dan
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Cik Gee said...

assalam kak..
lamanyer x update kak.. ke mane menghilang??