Followers

Satu Januari Dua Ribu Empat Belas

Assalamualaikum

Tetiba mai angin nak update blog, angin dua ribu pat belas kot. ni kira entry pembukaan untuk 2014 la kununnya. Nak throwback balik apa yang jadi tahun lepas hehe...



Tahun 2013, antara kenangan aku TAK AKAN lupakan bila aku dapat join gath GBS. tu first time aku join gathering dengan bloggers :) aku harap ada lagi la tahun ni dan yang paling penting aku dapat join heeee =D





Kenangan pahit, kalau boleh aku xmau langsung ingat. tapi nakbuat macam mana kan, benda dah nak jadi. Sakit sangat time tu, sampai aku rasa nak berhenti kolej padahal aku dah final year kot time tu. nasib la ada insan yang bagi semangat, hehe. Lebiu gefrens.



Azam tahun ni, ummmmm. Sama je azam aku tiap2 tahun. Nak memperbaiki diri sendir yang x betul ni. Aku pun xtaw bila la nak jadi betul diri ku ini, haha...

Lepastu nak carik keje, dah3 bulan lebih dok jual anggur kat rumah, x laku2 pun. Penat dok jelajah cari kerja. 

Selamat menyambut tahun 2014 korang, harap semua azam korang tercapai. klise betul ayat ucapan pon.
Untuk kawan2 alam maya, semoga korang sukses ye.

Kepada kawan2 tersayang aku ni, harap persahabatan kita kekal sampai bila2. dah sepuluh tahun kita bina tali persahabatan ini, jangan biar ia terputus. 



14 comments:

Nour Adieb said...

wahhh, best nya p gathering. yup, bnyk kenangan suka & duka time tahun 2013

Cho Zila said...

wah bergather2 gitu... tahniah moga terus menulis blog...
selamat tahun baru.. moga azam yang ditanam akan dikotakan...

Nick Nashram said...

syoknye dapat join gathering ngan bloger..so far x penah lagi rasa..huhu

veesandy said...

happy kan bila dapat jumpa kengkawan . insha Allah , jap gi dptlah keje tu . jgn putus asa ya . cayok !

izan mama mia said...

singgah jumaat kat cni... mg happy sll yew

tenku butang said...

slmt tahun baru 2014

tirahzairi said...

kelip2 je tgk....jeles sbb xdpt join...kbai~

aswadz said...

nak join gak sbnr nyer gathering GBS tuh. tp buat kat kl kan. x dpt la nak pergi. masa buat kat penang lak, ada keje masa tuh. pun x dpt join...

Nurulee said...

teringin sangat nak join any gathering mcm tu. tp tak pernah ada chance. hm =)
All the best fr 2014.

Amanina Mads said...

bestnya lala.. xpernah lg gathering dgn blogger senegeri. teringin jugak nk join. hehe

Fatin Athirah said...

Hi. Mind to follow mine? :) http://fatinbombb.blogspot.com/

Jue Derella said...

jelesnye... >.<

Liza Razak said...

wahhh...best betul dapat join gathering blogger :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/