Followers

...::makan banyak::...

kenyang giler ni...
ila baru lepas makan kuew tiaw goreng,best giler...
tp xde banyak sgt pon...

title kat atas tu bukan untuk ila,tp untuk sesetengah lelaki... 
sila jangan marah,lau nak baling pape silakan baling di laptop anda :))
bukan semua la camtu...

tp ad sorang mamat ni tadi,dia order nasi lemak...
dah la banyak,cepat pulak tu dia makan...
x sampai 3 minit dia dah blah...
mah aih,ntah ap la yg dia kejar...

x pasal2 gmbar org ni jadi mangsa XD

ari tu pn same,ad kawan ila dia bawak kawan dia gi karoks...
lpas karoks ktorang gi makan...
ila order air je sebab da melantak RASAMAS b4 gi karok...
kawan kepada kawan ila ni,lpas abis semangkuk mi,dia order lagi...

giler banyak dia makan...
dia x gemok tp badan dia tegap...
n dia seorang pemain rugby...



(mati aku lau dia baca ni :P) 

4 comments:

nelly said...

kalau bab makan , nom 1 ..
T_T

ieyla said...

hahaha...

tp ila heran camne dorang bleh makan dgn cepat???

nelly said...

haha
yang tu nelly lambat sikit .hahaha

ieyla said...

hahaha...
ila pon same =D