Followers

...::pelbagai rasa::...

ila letih sangat arini....
kuar outing x ingt dunia....
sume dia punyer pasal....
ila ingat nak balik awal,tp dia plak cam xnak balik...
nak shopping la konon,ila ikut je la...
pastu dia suh ila pilih dress tuk dia, ila pilih la...


tp yg bengangnya bila ila pilih berjuta juta lemon alasan dia bagi...
wane x cantik,da biasa ngan wane tu, x suke la...
ila ase nak bagi penampo kick jer...
haish,memg mencabo la ngan dia ni...

lau la asap btul2 kuar kat tlinga,memg penuh asap kat mall tu...


ila malas nak ckap banyak...
kang ad yg makan kaki....
hahahaha
ni geram punyer pasal la ni...

 ila pelik nape budak2 klas yg rapat ngan dia tanya ila "nape xnak kuar ngan dia"...
hello,suka ati la ila nak kuar ngan sape pun...
ila xtaw la dia ckap ap ngan dorang... 



tp ila happy gak r sebab ila dapat ap yg ila nak...
ila beli tadi...






3 comments:

mykhalis said...

hahaha..kalau tengah datang cerewet mmg puasla nak menemannya..

nelly said...

jangan marah2 ya ..

sHeLaBeSh said...

melawat n follow... follower ke 100 yay~