Followers

Budak Ni Demam Ke x??

Assalamualaikum...
lama giler kan aku x update blog ni, busy dgn assignment :P

sekarang ni aku x berapa sihat, selsema plus batuk, sangant menyeksakan.
tapi boleh pulak aku pi jalan2 sambil tgk wayang sempena cuti merdeka, haha...
macam orang x demam je kan :P

McD Crisscut fries
 sedap kot fries tu, kalo panas double sedap !
yummehh =D


muka happy sebab baru lepas breakfast kat KFC Megamall Kuantan, tapi aku makan McD, hahaha
sebab kawan aku sume nak makan kepsi, aku je nak makan mekdi, so aku bungkus mekdi bawak pi kepsi :P
muka x nampak macam demam langsung kan =.=

 my adik, bukan adik betul. nama dia Ika.
aku rapat dgn dia sebab dia punya perangai sama jenis dgn aku, hahaha


 time ni dah dekat East Coast Mall Kuantan, tgh tunggu kawan aku sorang lagi shopping.
tapi gambar dia xde dalam entry ni, haha

 aku xtaw nape aku rasa gambar aku yg ni macam budak2 :P
 laki ni nama dia Matiin Hanafy, org sabah tapi dah lama dok KL.
dia ikut kitorang shopping sebab dia boring.
Elianto
 Elianto ada sales sempena merdeka ni, so aku beli la apa yg patut, haha
rugi kot kalau x beli, dah la murah =D

Sasa
 Sasa pun sales jugak, weeee =D

Big Apple
 sebenarnya xde function aku big apple ni sebab bila aku makan lidah aku xleh rasa pape sebab selsema T__T
sedih kan, punya lah esaited aku nak makan, bila makan xde rasa pon...


pastu kan aku pi tgk wayang cite seram (-'_'-)
first time kot tgk wayang cite sedemikian rupa, berani jugak aku ni kan :P

cite ni la aku tgk, aku dipaksa sebenarnya tgk cite ni T__T


cite ni boleh la, aku bagi 8/10 ☆, hahaha
keje aku time tgk cite ni adalah tutup mata pastu jerit sebab terkejut.

sampaikan ada satu part yg org tu tgh gerudi something pun aku terkejut beruk, hahaha
nampak x disitu aku punya berani kan :P




29 comments:

jaakechik said...

dalam x sihat pon sakan merendet yer....hehhehee

boni kacak said...

hahaha.. bersemangat je nampak tu.hehehe. kalau saya demam, memang saya berkampung je kat dalam bilik..hehehhee

zera eira said...

nampak sgt sakan shopping yaa?
seronok la dapat hang out cemtuu.
zera lama tak dapat. :(

piraaa said...

kite pun tengok cite tu gak, tapi kamis lah, sehari sebelum awak tgok.

kelakar kot cite tu, takut tu ade lah. tpi part last memang gelak je.

abyzouuuu, igt smpai sekarang lawak yg yahudi tu buat


"did i look like a doctor" haha

PotiaCasaDelarossa said...

amboi sakan berjalan...

Aida Omar said...

tudia tak padan dengan sakit.. berjalan sakan dia. Nie sebelum balik hostel eh? hehe.. erk.. cerita seram ke tu? mesti best..

LaLa mhdnor said...

@jaakechik opkos la, hehe

LaLa mhdnor said...

@boni kacak boring sebab asyik dok bilik, tu yg kuar even demam :P

LaLa mhdnor said...

@zera eira nanti kita shopim sama2 ye sayam =D

LaLa mhdnor said...

@piraaa hai abyzou, eh hahaha

LaLa mhdnor said...

@PotiaCasaDelarossa ada kaki, jalan la kan, haha

LaLa mhdnor said...

@Aida Omar xde la, hari merdeka hari tu kuar, hehe

seram la, memang best, aida kena tgk taw =D

Khairul Zamri said...

crisscut n GCB xbest....lagi lyn mkn BIGMAC haha

LaLa mhdnor said...

@Khairul Zamri GCB memang x best, tapi crisscut best =D

Zul De Alexis said...

nk kenal dengan adik yg bukan adik tu..haha


terkejut tengok gmbr hantu bawah td..hehe

LaLa mhdnor said...

@Zul De Alexis boleh je, mai la kuantan. dia available lagi taw, haha =D

Sha Messy said...

get well soon lala dear :D

Mieya Atiera said...

Tak macam orang sakit. still bersemangat keluar dengan kawa2 walaupuntak sihat. hihi

KorN said...

bila aku tgk beg plastic elianto tu, teringat ade awek keje kdai elianto dlu saalu usha aku.. aku plak bajet2 mase tu, hari2 lalu kdai die wakaka dgn haraapan dpat knal die... ahahahha

KorN said...

bila aku tgk beg plastic elianto tu, teringat ade awek keje kdai elianto dlu saalu usha aku.. aku plak bajet2 mase tu, hari2 lalu kdai die wakaka dgn haraapan dpat knal die... ahahahha

KorN said...

bila aku tgk beg plastic elianto tu, teringat ade awek keje kdai elianto dlu saalu usha aku.. aku plak bajet2 mase tu, hari2 lalu kdai die wakaka dgn haraapan dpat knal die... ahahahha

✿Lady Ainaa✿ said...

wahh citew baru ke possession ni?? nk tgok!! ena suka cerita gerun2 ni..huhuhu.... semoga cepat sembuh erk??? eh da ade erk Crisscut fries kt MCD?? nk beli!!!

Nor Zilla Sensei said...

huhu..sama la mcam kita bila tgk cerita seram.. camtu la gayanye

LaLa mhdnor said...

@Sha Messy thanks sayang =D

LaLa mhdnor said...

@Mieya Atiera kan, x macam sakit langsung

LaLa mhdnor said...

@KorN amboi sampai 3 korn komen haha... dapat x kenal dgn awek tu?

LaLa mhdnor said...

@✿Lady Ainaa✿ pergi la tgk, best taw =D dah lama ada crisscut tu, hehe

LaLa mhdnor said...

@Nor Zilla Sensei haha, yeay ada geng =D

AfraaAinAhdia said...

kentang mekdi yg baru tu mmg sodap.. sampai berebut dgn ehemmm..