Followers

Murahnya Air Mata Aku T_T

Tears are words the heart can't express

I love walking in the rain, 'cause then no-one knows I'm crying

Tears are the silent language of grief



aku memang suka menangis, tapi menangis bersebab lah...
nape la murah sangat air mata aku ni?

kak asma pernah cakap jangan mudah keluarkan air mata.
tapi aku x mampu nak tahan air mata.

tengok kartun pun aku boleh nangis T___T
antara cite kartun yang buat aku nangis, Geng Pengembaraan Upin Ipin dengan cite Doraemon...

lawakkan, tapi tu la aku.
aku x boleh tgk orang nangis, mesti aku nak nangis, haishh...

hari tu ayah aku buat sesuatu yang x pernah aku duga, so touched my heart T__T
memang aku menangis sampai basah lencun bantal.
last2 aku tertido sebab penat sangat menangis.

i love u Ayah 

10 comments:

hazanis said...

saya pulak mudah menangis dan menitiskan airmata..:(

Aida Omar said...

bukan lala je kot macam tu.. aida pun sama kot, jangankan tgk citer kartun.. tgk kanak2 susah, org tua uzur pun aida boleh nangis.. haha.. ada org kata org yg kuat nangis nie sebenarnya hati dia kental dan kuat :)

✿Lady Ainaa✿ said...

itu menandakan hati kita ni lembut... agak sensitivelah kiranya ni.. ena pun sama sis, kdg2 naik tren, nmpak org tua galas beg sekolah *manusia normal tau*, tang tang tu juga ena menangis sbb teringat kt parents, pdhal ena otw nk balik ke rumah.. org sebelah pelik je tengok ena... huuuu

miss niedNied said...

huhu.. sama lahhh!!! hati perempuan mmg cukup2 sensitiffffff kn.. :)

afzalsukasuki said...

tok pernah nangis tengok citer pasal gajah..citer tamil uhuk3

boni kacak said...

saya pernah nangis sebab terlempang sekor anak lipas... TT

Hanif Idrus said...

Biar kita menangis kegembiraan..
Tapi ada pepatah afrika :
Menangislah sepuas hatimu..itulah erti perasaan sebenarmu"

AfraaAinAhdia said...

menangis kerana parents.. sentap hatiku..

Edy Fee said...

tak slaah pompuan nanes...tp kalau tengok doremon pon nanes..ni maknanya hati tisu.hehehe pnat la suami nak jaga nnt.hehehe

Ain Najwa said...

hahaha...air mata kita mahal kan..?? eceh..tp nanges sb tertentu..tp honestly, akak mmg mudah menanges skrg..mudah tersentuh kowt..cewah.. :)