Followers

Giler Bergambar?

Asaalamualaikum
lama gile weh x update blog, busy kata nya :P
sekarang dah ada kat rumahku syurgaku, boleh update & BW dgn jayanya *wink wink

haaa, ni ada satu contest la kiranya untuk sesapa yg suka sangat bergambar. pantang jumpa camera or tempat2 cantik mesti muka korang tersergam indah dalam memori camera tu kan kan kan hhaha

klik gambar utk join

auwww comelnya lah akak Lisa ni =D

langkah2 dia senang je.
tapi korang kena lah ada satu akaun twitter taw, wajib hehe

Ambil gambar sendiri atau secara berkumpulan dengan hiasan kepala paling kreatif.

Tweet gambar tersebut dan tandakan (tag) sekurang-kurangnya seorang rakan 
    anda diikuti dengan #SonyMalaysia #NEX-3N. 


    Contoh tweet:
    @ <rakan anda>, JOM bergambar macam profesional dengan #SonyMalaysia #NEX-3N


sebelum korang join, jom tgk Terma & Syarat dulu ok.
mana la taw kan, syok2 dok join tetiba x lepas syarat, kan dah rugi hehe


Jom tgk hadiah pulak, memang gempak habis lah =D

Hadiah Utaman(seorang pemenang) :

Rangkaian produk Sony bernilai RM10,000 *banyak giler tu

Rumah terbuka Raya bersama Lisa dan krew HOT FM di rumah pemenang, tapi jangan risau sebab pihak Sony yang akan menyediakan semua makanan dan minuman tapi terhad untuk 300 org je taw :)

Sagu Hati (3 orang) :

NEX-3N setiap seorang bernilai RM1,799

So, apa tunggu lagi? Cepat la tweet gambar korang banyak2, mana taw nasib menyebelahi korang.
x rugi taw mencuba.

klik JOIN atau klik gambar paling atas untuk sertai =D

Good Luck Bebeb hehe


13 comments:

Nuratiqah Zainal Abidin said...

hye.nice info.:)

hafiz hafizol said...

nak tweet gak ah japg hakhak :p

LaLa mhdnor said...

@hafiz hafizol silakan, tweet banyak2 taw :)

Nisah Idham said...

suke jugak bergambar.
tapi nak join ni rasenye tak kot.
maklumlah, muko den ni ha tak berapo nak hado . hehehe

potia casadelarossa said...

best la.... join kee?

potia casadelarossa said...

best la.... join kee?

iAmCekbolat said...

e'eh acano ?

Myra Jay said...

Lisa memang cun..

Tp part nak hias kat kepala tu yg tak reti :D

faiq said...

peh hadiah die bole tahan masyuk

boni kacak said...

wah.. agak menarik tu

zulhilmi tempoyak said...

best of luck semua.. :D

m a r i s s a said...

nak jugak laaaa... dah la ade color pink!!

jom follow - www.diyanamarissa.com

Shawn Razaleigh said...

perghhh gamar dgn lisa tu. tapi bini org. awrr