Followers

YES! Sikit lagi...

Assalamualaikum (✿◠‿◠)

Alhamdulillah, semester ni dah nak habis.
maknanya aku pun dah x lama kat bumi Kuantan ni :')

banyak kenangan kot selama 2 tahun lebih kat sini.
tapi aku rasa kenangan pahit lagi banyak kot, tambah2 semester ni, huhu...
aku cakap camtu sebab sekarang aku tengah mengalami kenangan buruk itu yang aku xkan lupakan.


oke, lupakan semua tu dulu.
yang penting sekarang aku dah dapat tempat untuk LI, ALHAMDULILLAH :'D
aku takut aku x dapat je, huhu
x sangka Allah permudahkan urusan aku.
Syukur sangat :)



dan aku takut jugak kot2 aku ada fail mana2 subjek, scary kot T___T
nanti xleh nak LI cemana sobs sobs...
doakan lah aku ye kawan2, hehe





8 comments:

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Nasuha said...

InsyaAllah kta berserah pd Allah..

whinxe said...

singgah sini ya sayang.. :)

http://cikjannstory.blogspot.com/2013/04/sabun-susu-beras-collagen-k-brothers.html

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

boni kacak said...

semoga segala-galanya dipermudahkanNYA.. amin.. :)

Fyna Ahmad said...

good luck. semoga dipermudahkan.

CIK i l y said...

Salam ! datang nak bw dan follow ! :)

bleh mintak tolong x.. like gambar kt bawah ni.. tq so much !

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=458144687607714&set=a.444036535685196.1073741829.442947302460786&type=1&ref=nf

Myra Jay said...

Alhamdulillah... Ok la tu kan.. tak yah pening2 dah :D