Followers

HAMBAR

Assalamualaikum 

Hari ni hari aku telah dilahirkan ke dunia.
terima kasih mak sebab susah payah lahirkan ila :')
so, sila lah nyanyi lagu utk saya, pelishhh hehe

Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday Dear Lala
Happy Birthday to You.

From good friends and true,
From old friends and new,
May good luck go with you,
And happiness too.



so, aku anggap korang dah nyanyikan lagu tu utk aku.
aku copy paste je, malas nak taip lagu tu :P

pinjam gambar dari blog irma :)

haaa, sape nak bagi red velvet ni.
tetiba teringat kek red velvet yg kak asma bawak tapi x sempat nak makan, sobs sobs T___T

birthday tahun ni sangat hambar sebabnya roomates sume x macam dulu.
kawan2 dari jauh je yg wish.
bestfriend aku call sambil nyanyi lagu befday, thank you sayang =D

thanks jugak kepada yg wish kat fesbuk dgn twitter :)


7 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Wahhh happy birthday syg.. hehe syok nya birthday disambut roomates.. ena tak sambut ke sambut ke rasa biase je, janji chill okay dear

Yuyu Ali said...

lalaaaaaaaa

sorry sayangs. kak yuyu baru nak wish ni. heee jangan marah

Happy Birthday adik sayam. Moga dipermudahkan segala urusan lala dunia akhirat insyaAllah. ameeenn


lev u :)

Diari Si Froggie said...

Happy besday Happy besday to youuuu... sayang lala. hehe.. Dont be sad ha.. senyum baru comel. ewah. :)

LaLa mhdnor said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ x celebrate pun sayang, hehe

LaLa mhdnor said...

@Yuyu Ali thank you kak yuyu,lebiu muah2 =D

LaLa mhdnor said...

@Diari Si Froggie maceh aida sayang =D thank you jugak sudi dgr masalah lala ;)

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/