Followers

Coffee

Assalamualaikum (✿◠‿◠) 





korang suka x tengok gambar ni? 
cantik kan, dulu aku pernah kumpul2 gambar camni, dulu oke. 
skrg dah x sebab bila fikir2 bukan aku boleh dapat pun kalau kumpul :P




aku sangat mengagumi dengan hasil2 tu, xtaw la nape aku suka sangat tengok.
aku kagum dengan org yang pandai buat, sgt kreatif even skrg ada mechine yg boleh buat semua tu.

comel kan, geram je tgk.
aku lah manusia paling happy kalo aku dapat buat semua tu, hehe

i'm a coffee lover =D


6 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

kalau dpt la secawan kopi ke teh ke macam ni, air yg tak sedap pun jadi sedap.. hahahaha... cantiknyaaaa, memang kreatif bg mereka yang reti buat ukiran2 macm gambar di atas

Condoriano said...

Im a coffee lover as well, except for the black coffee. Tapi menarik kalau dpt coffee yg ada corak2 mcm ni :)

Anasyg said...

saya saya ! saya boleh buat :) hehe. tp kena practice byk kali baru ada umph - hehe, memerlukan tangan yg sangat lembut. oh, btw-saya tak baper suka minom kopi.

hafiz hafizol said...

memang comel.. sayang nak minum air tu haha...

Cik Yatt said...

buatkan tok yatt satu pewlezzz

edNA tinynasweet said...

i like coffee :-)