Followers

I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com

Assalamualaikum (✿◠‿◠) 

Dah lama x join GA dari bloggers.
kali ni aku nak join sebab hadiah2 yang ditawarkan agak menarik.
so why not if I join, and who know if I win one of those prizes =D

klik banner utk join


GA ni dari salah sorang blogger yang femes ames, Nisa Kay :)


Syarat2 dia senang je, buat entry, follow or like sponsors, lepas tu submit entry. senang kan :) cepat2 join sebab tempoh utk GA ni seminggu je. 21 Julai 2013, 8.00 pm GA ni dah tutup.

selamat berjaya kepada sesapa yang join GA ni =D

7 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

semoga berjaya dear! :3

Amanina Mads said...

gudluck..heee :D

hafiz hafizol said...

all the best.. menang nanti kongsi hadiah dengan kita ye.,.. hehehhehe

boni kacak said...

good luck :)

Mieya Atiera said...

Good luck. Mieya pon join jugak GA nie

afzalsukasuki said...

adiah dia apa?kalau baju kebarung.. i nak masuk :P

hana hadi said...

gud luck :)