Followers

CANDID TIME CONTEST


 thanx Reena comel sebab tag ye...
jom join beramai2 =D


contest di anjurkan oleh Muna Rahimah
sila klik nama beliau utk menjoinkan diri anda yer, hehehe

kite tgk syarat2 dulu :-

= Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini *da follow

= Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST' *dah buat

= Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat *dah tempek

= sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu *kat bawah ni

= Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini *last skali tu

gambar candid aku adalah !!!!!!!!

time ni sume mulut same pesen,hahaha...
jom kite intai adiah2 plak,hehehe
adiah sume menarik taw, rugi ta join...

1st place

2nd place


3rd place

ada adiah sagu hati utk 5 org = topup RM10

tarikh tutup contest ni 13/12/2011

aku nak tag kat budak2 comel ni
Cik Nanard
Cik Miera
and kepada sume2 yg baca ni boleh join oke =D



7 comments:

katak comel said...

maceh ye tag miera..lalala

NURATEEYA said...

good luck =)

Fabulous Me said...

Wah! Comel gils adiah2.. Smoga berjya

Muhammad Khairul Fahmi said...

gud luck!... :)

LaLa said...

FM : join la...

LaLa said...

Fahmi : thanx =D

Shafina Sofian said...

goodluck !

http://underskema.blogspot.com/2011/11/candid-time-contest-by-muna-rahimah.html