Followers

CONTEST HADIAH BEST by JALAL

uwaaaa!!!!! kena tag....
kali ni kena tag ngan kawan aku yg comel lote tuh, Jannah

okeh, lets we start now !


saya da follow belog awak taw, wajib bagi adiah !
ikhlas tulus suci jiwa raga ni lagi ni...
sume saya sumbat dalam raga, hahaha

halamak, kena letak gambar la pulak...
ni yg aku lomah ni, sume gambar aku cun melecun, mahal lak tuh *perasan giler viva
jap nak selongkar carik ni, mana pulak gambar ni ha...


okeh, now saya nak benda ni ni...
da lama nak sejak tgk kat movie ari tuh...
sgt cumil lah....


wish i will get this little smurf from u, awak...
hehehehe
lau awak bagi saya ni, sy akan cakap yg awak cumel cam smurf ni, hahahaha
*kes bodek ni

sape nak join, silakan lah ye...
mana la taw tuah korang nak dapat stuff yg korang minat, hehehe

so sila terjah belog beliau ====> JALAL
korang bleh tgk sume syarat2 n cara2 nak join...
buat yg gempak2 ckit baru leh menang, ye dak :P

sape pulak yg jadik mangsa tag aku kali ni =D
tapi korang di kira bertuah sebab aku tag korang, mana taw korang menang kan...


gud luck korang, n aku jugak :)

2 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaha

KiMiE said...

Huhu..lama tak main tag2 ni..Thanks yer..