Followers

hepi befday budak kota tinggi =D




hepi befday to Mohd Fariz Che Idris
patut le col aku tetiba an, dapat free col rupenya...
untung lah kan...

Befday Boy


t blanja aku Frutti Tutti, wahhhhh demand lah!
tadi dia col aku, aku x ingt pon befday dia...
ummm, bukan x ingat, aku ingt ari ni still 15th Nov...

after few minutes, aku pikir balik why he call me...
haaaaa, befday dia lah....
then aku col dia balik, wish to him...

my wish to him :
happy befday Fariz... Gud luck for final...
i wanna see ur sarang tebuan hair again, hahaha
hope our frenship will not end after we grad, heeeee
kek beli sendiri ek, ni je aku mampu bagi...
 hahahaha


9 comments:

Ain Atika Zailani said...

wahhh sampai hati tak ingat nday member..cehhh...kene denda ni..

LaLa said...

Ain, bukan x ingat la...
hehehe

~ayusleeping~ said...

nxt week rabu besday ayu lak..jgn luper wish ek..hehe~

LaLa said...

Ayu: Insyaallah lau ingat, hahahha

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

hepi besday . hehe :)

Eena Arrina said...

nah hadiah awk http://lifeofusea.blogspot.com/2011/11/aktsoalan-untuk-follower-new-current-n.html

amy syahirah said...

comelnye blog awkk . hehe . sarang tebuan hair , hehe =)

LaLa said...

Eena : maseh =D

LaLa said...

Amy : maseh, heee dulu rambut dia cam sarang tebuan tp dia da potong sebab kena marah ngan lecturer...hahaha
but siyesly, tringin nak tgk rambut lg =D