Followers

1st Giveaway by Mizs Azney @ Azney Cute Craft

Assalamualaikum :D
korang sihat? maklum la sekarang ni ramai yang demam...
hope korang pandai2 jaga diri masing2 eh...

Lala nak join satu GA ni sebab Lala rasa dah lama tak join mana2 GA.
kalau korang nak join pun boleh :D
(skema punya ayat kat atas tu)


kepada sesiapa nak join, korang tekan je banner MIZS AZNEY yg comel tu :D

untuk syarat2 join GA ni, korang boleh tengok di blog owner okey...
hadiah pun menarik...
rugi kalau korang x join...
Btw, Lala dah follow and like semua :D

Lala tag kat :

selamat menjoinkan diri :D

1 comment:

KuuSyafiqah(FS) said...

thanks for the tagging lala..:D