Followers

sape suruh jadi student kan !

Assalamualaikum :D
hope korang sihat adanya lah...

well, Lala memang rindu gila nak BW dan post entry.
tp keadaan Lala sekarang ni tidak mengizinkan..
siyesly, i'm too busy with assignments...

student, memang tak boleh lari dari semua tu kan...
dah tu sape suruh jadi student kan :P
hehehehe



sekarang ni Lala ada 3 assignment...
tapi due date lambat lagi...
u know what, Lala suka buat kerja last minute...
memang ia bukan satu sikap yang baik kan, tapi nak buat macam mana kan, heeeee

sem ni, hari yang paling Lala x suka hari Rabu...
semua jenis subjek ada...
buku pun mestilah banyak kan...
dari pukul 8 sampai la pukul 4.30, penat taw...


kehidupan korang as a student macam mana eh?
yang dah keje tu mesti rindu time study dulu2 kan :D
kalau x rindu tu, korang memang xde kawan time study dulu kan kan kan
hahahaha

kalau dah study dan jadi student, mesti lah nak berjaya kan...
mana ada orang yang study xnak berjaya, baik pergi tanam jagung, ada la jugak hasil :P


korang suka x jadi student?
hehehe
macam soalan bodoh je, hahahaha


17 comments:

Aien Not Alien said...

suka suka suka...haha..


bila dah kerja terasa rindu zaman jadi student...siyesss rindu..

Pen Biru said...

Kesibukan hari ini utk kesenangan masa depan

amy syahiera said...

student memang memenatkan ,
tp lebih baik dari kerja kot .
belajar rajin2 sys ,
moge berjaye :D

Errah said...

lumrah student life...yang mana penting buat dulu...

CekbOlat-bOlat said...

suka kot? ntah la.. seronok je blajar.. hihi

Ejam said...

yup, rindu masa study...
tapi bab assignment tu, memang tension... nak kene present lg.. fieww :)

aiNa yaZiD said...

jadi student memang la penat. tp bila fkir balik time keja lagi penat kan. =) sem ni kelas paling padatari selasa pukul 8 pg smpi 5ptg. nasib baik tak de kelas malam. kalau tak mau pingsan. hehehe..

Syamira Yahya said...

suka jd student sbb xyah pk pasal keje. .
keje susa kot ^^

S H I T E Q said...

tu la student. hihihi

MaiRa QuEeN said...

sama la..maira last week busy gler2...this week ok skit..

Hanif said...

Sama macam kit ani last minute punya orang....
Tapi buat kerja last minue ini ide=a keluar melambak2...hahahahaha

Mishter Izwän said...

sume student suke wat kerja last minute, include me, kalau markah kurang baru la nyesal

yana said...

Kalau free jom join bloglist akak..
http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2012/02/first-ever-bloglist.html

Popkorn said...

korn suka jer jadik
hehe

sharul izam said...

bak kata my lect..tue ar nak sanagt belajar law..haha

Cik Sweet Pea said...

ehehe....tingat masa blaja lu.....rindu beb..anyway...gambatte!!

IkiN NikisA said...

Student and campus life ^^