Followers

Nak pergi MenJanda :D

Assalamualaikum dan salam sejahtera :D
da lama x online, macam2 berita ada...
harap semua sihat lah ye...

ingat x hari tu Lala ada post pasal lokasi menarik kat Kuantan kan...
ramai la jugak bagi response, dan kitorang dah decide where we wanna go...

ktorang akan pergi Janda Baik hujung minggu ni...
sape nak pergi bleh lah join kalau x malu, hehehehe
kalau korang dekat dgn area tu, boleh je nak join...
kitaorang akan bertolak pagi ahad dan bertolak balik hari isnin :D


semua gambar tu Lala ambik kat google...
macam cantik, tapi tak tahu lagi macam manakan...

hope puas hati la sebab kitorang berharap sangat tempat tu best...
agenda utama budak2 ni nak pergi sana untuk mandi...
kitaorang juga ada beberapa aktiviti lain...

Lala dah x sabar nak pergi...
nanti nak snap gambar banyak, kasi korang tengok...
hehehehe

sekarang untuk aktiviti BW pulak...
mekasih ye sebab sudi singgah blog ni even Lala x online...
mekasih jugak sebab sudi komen, jom BW :D


18 comments:

Paris Lipton said...

jgn xsnap...harus utk blogger hehehe

Lea Isnawi said...

penah sekali je g situ
masa form 1

hehe

Ungu Violet said...

w0o0o...menjanda kat janda baik eh...hihihh

nuyui a.k.a miss YUI said...

lalu aje tp xpernh sggh..hihi.

AMMAR YASIR said...

kalau on the way nak ke KL selalu jgk tgk papan tanda Janda Baik. Tak tahu pulak memang betul2 Baik.... cun lah tempat ni. Huhuhuhu

AzwanRamli said...

penah lalu jeq...x penah singgah..cantik ker?

LaLa mhdnor said...

@Paris Lipton jom la pi skali :D

LaLa mhdnor said...

@Lea Isnawi lala langsung x penah pegi :D

LaLa mhdnor said...

@Ungu Violet tu r, tp xnk janda betul2 :D

LaLa mhdnor said...

@nuyui a.k.a miss YUI jom lah singgah :D

LaLa mhdnor said...

@AMMAR YASIR baik lah kot :P

LaLa mhdnor said...

@AzwanRamli entah, Lala pun baru nak pergi je nanti :D

cIk JanNah said...

cik jannah blom pernah ke sana lagi, tgk dlm gambo mcm cantek jer...

Hanif said...

Selamat Berjalan-jalan!!

Ruby Mahabbah Fillah said...

hehehheh nie menjanda yg best nie :)


chantek pic.. pndai snap yaa :)

EZAD AMIR said...

huiyooo...bez nya....pnh lalu je tmpt ni,tp x singgah lg...jgn lupa update pasal tmpt ni ye..hek3...

alang2 dh singgah sy follow trus la ye..

sharul izam said...

tak pernah pergi lagi

CekbOlat-bOlat said...

rase cm nk terjun jee .. kehkehkeh