Followers

Gambang? boleh la~~

Assalamualaikum :D
lama Lala x updtae blog ni...
lau update pun mesti bila pergi bercuti...

ni Lala nak update pasal Lala pi Gambang Waterpark tadi...
tp gambar xde sangat dengan Lala sebab x sempat nak bluetooth lagi...

sape penah pi Gambang?
Lala first time pergi taw...
not bad la tempat dia...

tempat yang paling Lala suka kat tempat kanak2...
best kot sebab Lala suka bila air yg dalam ikan besar  tu penuh, ia akan tumpah...
ikan tu besor..

Lala sewa pelampung, tp Lala x dapat main ngan pelampung tu...
Lala pun merajuk la, ramai pulak nak pujuk sampai Lala rimas...
geram taw, penat2 org sewa suka hati je dorang ambik...
sape x marah kan,,..

Lala in da house :P


ni je gambar yg ada dgn Lala...
time mandi2 tu sume ada dengan budak2 lain...


p/s : da dua kali tertidur time tulis entry ni, penat kot main air...


8 comments:

CekbOlat-bOlat said...

rjin lala brjalan.. huhu

Pen Biru said...

jauh sgt tempat ni..huhuh

Selendang Merah said...

sm x penah pi lag lah...insyaAllah kalau ada rezeki sm pi..sebab nmpk macam menarik jew.

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
Cik Nurul said...

bestnye dapat jalan2 cuti2 ni... T^T

zulhilmi tempoyak said...

gmbang kat mn..?

perak ek..

nnt kte g sme lak ye.. :D

ZaroL said...

wahhhh..mcm best je bukit gambang. nk pegiii la nanti. =)

ZaroL said...

wahhhh..mcm best je bukit gambang. nk pegiii la nanti. =)