Followers

Sape nak bagi saya kad raya :P

tajuk macam desprate giler kan, hahaha
memang pon, desperate nak kad raya.
so sape bermurah hati boleh la bagi aku yg kesian ni kad raya :P

aku jeles tgk orang dapat kad raya :(
nape aku x dapat?
sebab aku x bagi kat orang, mana la orang nak bagi ka aku kan :P

muka bajet comel sebab nak kad raya
comel ke? *tangan ke bahu mata ke atas*

lau nak bagi, hantar kat alamat ni ye :P

Nor Fazieyla Mhd Nor
D/A Klinik Desa Kampung Kulim, 16800 Pasir Puteh Kelantan

entry tanpa motif, boring betul.
kerja malas buat, dua blog lagi tergendala.
nanti lecturer nak check blog2 tu =.=


20 comments:

Cinta Misteri said...

Lala nak kad raya ker? Hurmmmm btul lah, cer Lala bagi kat org lain dulu... CiM ada byk nak kena balas ni, hurmmmm jenuh jugak nak menulis.

Aida Omar said...

alolo.. aida pun sama baru satu dapat kad raya.. haha.. meh alamat meh aida bagi kad simple mimple boleh? :P nanti PM aida eh. ^^

LaLa mhdnor said...

@Cinta Misteri malas nak pi pejabat pos la, hehe

LaLa mhdnor said...

@Aida Omar yeke? hehe, segan lah pulak :P tapi nak, haha

✿Lady Ainaa✿ said...

hehe, copy alamat tu ye.. insyaAllah, kalau ade masa nak pergi beli kad raya.. ena post ye... tp ena pun dah lama x dapat kad raya.. huaaaaaaaaa

Pen Biru said...

alamak..kesiannya lala..hihi..nanti akak cari kad raya ye...

nadia farhana said...

hehe nanti dpt lah tu

Remy hazza said...

abg remy teringin nak kasi... massalahnyer..... pejabat pos jauh dari rumah...lagipun abg keje 9 to 5.....sabtu pun keje.... mana sempat.... tapi jgn ingat abg tak hantar abg tak wish tau...tunngu jer.....
gud luck, semoga dpt kad raya istimewa dari kenkawan nanti....

Mishter Izwän said...

wahhh~ desperate giler. same mcm sy pada zaman skolah dulu kala, desperate nk kad rye n jeles tgk org lain dpt kad rye. hahaha

Zeera Az Zahra said...

last dapat kad raye mse tingkatan 4.. pastu xde dah... hahahha.. :)

amranaiman said...

selamat hari raya :D

piraaa said...

haha, gua ni mmg tak aa nak bgi kat org kan. mimpi je

jaakechik said...

eh, ore kelate ko? jaa pon ore kelate jugak. jaa dah masukkan blog kamu dlm bloglist kelate jaa..hikhik..

PotiaCasaDelarossa said...

Prghhh... Menawan cik lala kita ni...

Syafik Coklat said...

masuk kontest dlm blog saya

Myra Jay said...

Wahhh siap bagi alamat lagi..

Ok kalau sempat MJ poskan ye ;)

Sha Messy said...

haha. nanti kita send msg raya je boleh tak dear ? (:

nurul said...

hehe a'ah lama dah xdapat kad raya. :)

tirahzairi said...

jgn lpa mai rya umah tirah..hehe

Nasuha said...

Salam ramadhan. Selamat berpuasa :)