Followers

Baru Sempat ke Bazar

Assalamualaikum bloggers sayang :)
dah alam aku x update blog tongai ni sebab bz dengan study *study pon boleh*

hari ni dah 14 Ramahan kan, kejap je masa berlalu kan.
rasa macam baru je kite start puasa.

aku hari ke 12 puasa baru dapat pergi bazar, sedih giler kan.
tapi gambar2 kat bawah ni bukan gambar kat bazar pun, gambar2 sebelum nak bertolak ke bazar sebenarnya :P

cermin toilet tu yg kotor, bukan muka kitorang taw

they are taken already :P

me and shiha

with mira yg tinggi, jeles I =.=

always the comel

my jiran sebelah katil

suppose 6, someone is missing


they are our junior

bus kolej yg sangat osem !

nampak cahaya keimanan atas kepala tu

after break fast
taw kenapa kitorang pakai lawa2, sebab nak pergi makan tempat lain sebenarnya, tapi x jadi :'(

taw kenapa xde gambar time kat bazar, sebab orang terlalu ramai and aku hampir nak pengsan :'(

banyak lagi gambar, tapi ada dalam fon kawan, ni je yg ada dalam fon aku.

tempat aku pergi berbuka ni kat Padang MPK kat kuantan, tempat ni memang pemes.


10 comments:

piko pink said...

mcm kenal je pdg 2...tringin nk berbuka kt sane...

aidilprincess said...

syokla berbuka ramai2 even kt padang je pon....tp msti meriah kn??

✿Lady Ainaa✿ said...

bestnyaaaaaa... happy je muka masing even tgh puasa... wahhhh, teringin nk berbuka macam tu, berbuka kt padang...

✿Lady Ainaa✿ said...

bestnyaaaaaa... happy je muka masing even tgh puasa... wahhhh, teringin nk berbuka macam tu, berbuka kt padang...

piraaa said...

untunglah kan kan kan

man said...

jalan kaki ke g padang itu..hehehe

Cik tikah said...

bestnya buka puasa atas rumput. hahaha

Cinta Misteri said...

Bestnyerrrr.....Cim penah dengar jugak org Pahang beriftar beramai2 kat perkarangan masjid tue. Tapi....JOHO takda mcm ni lah. Mesti seronokkan...

Remy hazza said...

gi bazaar cam nak pi beraya.....
cantik2 semua nya....

Hanif Idrus said...

Tukar suka sama suka..hehehhe
Aku pun tak der kad raya...hahha