Followers

Dugaan Bulan Ramadhan & Awal Semester

Assalamualaikum :)

hari ni dah hari ke empat puasa, Alhamdulillah aku masih lagi mampu untuk berpuasa :)
sape yang dah tinggalkan puasa? hahaha

time puasa ni, macam2 dugaan yang kita dapat kan.
aku pun sama.

aku kena selsema, sakit kepala plus batuk.
dah la semester baru start.
tadi bagi speech terbatuk batu kat depan.

suara dah mula hilang, sakit kepala kejap datang kejap x.
selsema pulak, nak tido susah sebab hidung tersumbat.
tapi selsema dah x berapa teruk.

sorry aku x dapat nak BW sangat sebab homework and assignment berlambak, kalau dapat pun beberapa blog je dapat singgah.

aku harap korang semua sihat dan berjaya berpuasa penuh.
jangan skip sahur taw :P


13 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

Ena pun macam2 dugaan yg menimpa pd bulan puasa ni.. huuu.. namun, ena harap sis bertabah erk... semoga Allah permudahkan urusan kehidupan sis

nida husna said...

selamat berassigment =)

nida husna said...

selamat berassigment =)

miss niedNied said...

dugaan bulan puasa kan. kene kuat. heee pape pon selamat berpuasa :)

Anasyg said...

get well soon dear

Mishter Izwän said...

bese la tuh mula2 pose. sy pun cam tuh jugak. pape pun lebih kan mnum air, baru cepat sihat.

Boni Kacak said...

alahai.. siannya.. awak tu jangan skip makan ubat k..

Hanif Idrus said...

Semoga cepat sembuh...

Cik Yatt said...

cpat sehat.. selamat berpose

Mk Syahir said...

get weel soon..selamat menjalankan ibadah puasa =)

Iefa Ujang said...

take care lala . puasa biar penuh ye . salam ramadhan

piraaa said...

mara tak masuk lagi, mara tak masuk lagi. haha




mokcikkk :(

ϟ Zeera AzZahra said...

salam ramadhan.. <3