Followers

Tabiat yang boleh bawak Maut

tahukah anda tabiat yang boleh mebawa maut itu?
tabiat itu lah yang aku suka buat =.=

dulu time aku umo belas2 *skrg dah umo doploh satu =.=* aku suka sangat bila nyamuk singgah kat lengan aku ke, kat mana2 x kira lah kat mana pon, aku akan tunggu nyamuk tu kenyang giler.

bila nyamuk tu kenyang giler, perut dia dah penuh darah, ku akan acah2 nak pukul nyamuk tu. hahaha

mestilah bila dah kenyang nyamuk xleh terbang kan, nak jalan pun xleh.
tu la, tamak sangat hisap darah sampai x terjalan :P

tapi skrg dah x buat dah.
pantang nampak nyamuk mesti aku pukul terus.

dalam toilet :P


19 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

hehe... memang membawa maut betul... tp ena pun pernah buat macam ni... suka biarkan nyamuk gigit smpai kenyang and then dera nyamuk tu... XD

piraaa said...

apa kaitan nyamuk dengan pic lu dalam toilet? saje je kan nak inteprem diri.



werkk






selamat berpuasa :)

LaLa mhdnor said...

@✿Lady Ainaa✿ best kan buat macam tu :P

LaLa mhdnor said...

@piraaa suka ati wa la blog wa :P

nanti kite detim ye makcik, lebiu ♥

Muhamad Azam said...

RAWR... gua selalu tunggu pontianak... dia isap darah gua terus gua pasung

LaLa mhdnor said...

@Muhamad Azam xyah tunggu ponti, potia ada haha

Boni Kacak said...

hahahaha... seb baik tak kena denggi. kalau tak, menyesal tak sudah

~~oOpEt~~ said...

haha.. sempat bgi dia sedut darah.. kalau pet nk cpt2 tepuk2 dye.. tp slalu xdpt :D

KorN said...

baik hati subgguh lala ni kasi nyamuk minum darah die sepuas2nya.. kalo korn la, kalo tampo nyamuk x kena, korn akan tangkap sampai dapat kendian tenyeh sampai lumat

Phat said...

penah buat gitu gak dulu hehe

selamat berpuasa

Deanzofq said...

Pemurahnya bagi nyamuk isap darah. woohaa!!

anamizu kaito said...

perhh giler kentang bg smpai nyamuk tu kenyang baru nk bunuh.. kalo cik ana skali je die hinggap, mmg tarrrrrr terus bagi ! =P







Luv,
cik ana

LaLa mhdnor said...

@Boni Kacak taw xpe, dulu2 xtaw sngat sal denggi ni :P

LaLa mhdnor said...

@~~oOpEt~~ dulu je, sekarang pantang nampak nyamuk mesti dah kena bunuh terus

LaLa mhdnor said...

@KorN korn dah macam anak huah lala dah :)

LaLa mhdnor said...

@Phat best kan, haha




selamat berpuasa jugak :)

LaLa mhdnor said...

@Deanzofq saya memang pemurah :P

LaLa mhdnor said...

@anamizu kaito giler yg boleh bawa maut :P

iEdA said...

dulu2 penah wat tp skrg pantang tgk nyamuk, kompom xda rupa + kesan dh..haha