Followers

I'm Gay For You =D

sorry, aku bukan gay sebab aku perempuan.
gay tu lelaki dengan laki.
dari gugel, aku x kenal dedua tu, sory jadik mangsa

kalo pompuan dgn pompuan tu lesbian, tapi aku bukan lesbian lah !

maybe dah ramai taw kan maksud
"I'm gay for you"

maksud nya adalah " saya gembira untuk awak".
aku gembira untuk kawan2 aku yang dapat sambung degree dalam bidang pilihan masing.

even jarang contact, tapi bila semua ada kat kg memasing, mesti kitorang jumpa.
kalo x buat reunion kecil kecilan, mesti lepak kat kedai makan or rumah sape2.


15 comments:

Boni Kacak said...

baru saya tau pasal makna gay ni..hehehe

PotiaCasaDelarossa said...

im crochodile for u... ekekeke

piraaa said...

i hopeless without you, haha, guane lak tu?

Cinta Misteri said...

So lala, u smbung blaja kt mana? Good luck utk awk jg.

★I'm gay for u 2★

KorN said...

im gay for u... eh, lala pempuan.. korn laki.. cemana lak ni..?

CINTA UNTUK KITA said...

sumpah 1st time bru tau mksudny tu..:) tq..

✿Lady Ainaa✿ said...

ena dah lama tau makne gay tu... kadang2 ena guna word tu, ramai yang salah sangka.. huhuhuhu... by the way, tahniah kepada kawan2 sis yg berjaya tu..

Atiqah Wadiah said...

i'm gay for u too..weee :)

Mieya Atiera said...

Yep, dah tahu dah. Gay memang ada dua maksud :)

tirahzairi said...

erkkk....hahahhahaha

Hanif Idrus said...

baru tahu...suspen ajer

Izara4eva™ said...

siyes baru taw -.-

O CIKTEDDY said...

i'm gay for u too :D

amranaiman said...

sy lesbian sbb sy laki hahha :D

chot ok..! said...

baru thau apa itu gay..wahahha..:)singgh sini..