Followers

Korang ada Idea Tak?

Assalamualaikum :)
amacam first day puasa ni?
juadah apa untuk berbuka petang ni?

sebenarnya aku nak mintak tolong kat korang.
my lecturer ask me to make a joke =.=
and i have to make all people in my class laugh *sigh*

ini dikira sebagai first assignment kitorang.
korang ada pape joke yang memang lawak giler x?

kot kot la korang suka buat joke kan, hehehe
kalau ada share2 lah ye, sumpah xde idea ni :(



p/s : give me a name, a famous public speaker.


13 comments:

Bobo said...

cuba fikirkan joke bulan puasa hehe..

Hazrina Sallehuddin said...

wah..mencabar punya tugasan dari lect..hehe..nampak sng tp susah =D

✿Lady Ainaa✿ said...

amboi, sempoi gila assignment.. cuba cari kat google.. ena ni kalau time puasa memang otak kurang berfungsi,,.. hahaha

piraaa said...

siko punya esaimen ! gua rela extend sem. hahaha :P

Nurlyla said...

haha, lyla no komen.. search je lh.. :)

widiea azira said...

alamak xde idea, cer beli buku ujang hehe

Boni Kacak said...

saya bagi idea.. awak berjalan2 di satu taman. tiba2 kaki awak tersadung.. awak terjatuh dan mulut awak betul2 tertempek kat ais krim yang dimakan oleh seorang budak2. n then, puasa awak pun terbatal sebab awak terus makan ais krim tu. hahaha

Edy Fee said...

kelas ape tu buat jog tugasan dia.hehe

Remy hazza said...

try google...sure jumpa punya........

Mishter Izwän said...

sy bukan seorang yang kelakar. so tak de idea utk itu. kalau idea utk buat org marah boleh la kot .:D

xila riston said...

duhhh try tnye gugel hehe

KorN said...

Haha... boleh mati bapak die tu (dalam gambar)

ain dzaya said...

JOKE BULAN POSE LA.. haha..rase2 budak tu guna pistol tu guna buat ape?huhu
Ah Lan Wa Sahlan Ya Ramadhan ♥