Followers

Nak Free Domain tak Adik2? Mesti lah nak kannnn...

Assalamualaikum =D
sekali lagi aku menaip entry di pagi buta yg x berapa nak buta sangat dah ni.

korang mesti teringin nak domain kan kan kan.
tipu lah kalau xnak.

kalau nak, jom lah join contest ni, tuan blog ni bagi free je domain kat korang.
mana lah taw korang antara yang bertuah, x gitu.


meh klik link kat bawah ni untuk join



saya nak free domain !

2 comments:

nn lylyn said...

goodlluck =)semoga dpt.

Rizki Pradana said...

aku suka banget sama blognya..
isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^