Followers

kenapa sekarang semua cite sedih?

Assalamualaikum korang (●*∩_∩*●)
sebelum aku bebel panjang2, jom tolong like gambar ni kejap :)
aku ada masuk peraduan, so kalau korang sudi like la gambar tu ye :)

back to the topic, hehe
korang dah tengok cite Aku, Kau & Dia dengan Hanya Aku Cinta Kau Seorang (HACKS)
Aku, Kau & Dia
Hanya Aku Cinta Kau Seorang


bagi aku dua2 tu cite sedih even aku xde kesempatan lagi nak tengok.
dari iklan yang aku tengok memang sedih.

OST setiap movie tu pun sedih.
jom dengar lagu sat, jangan nangis pulak taw :)

OST Aku, Kau & Dia

OST Hanya Aku Cinta Kau Seorang (HACKS)

yang paling sedih cite HACKS tu la.
lagu dia pun macam ada kena mengena je dengan aku T___T

korang dah tengok dua2 ke cite tu?
korang nangis x? hehehe

p/s : jangan lupa like gambar ye :P

Jom Join Bloglist Korn

14 comments:

Nurulee said...

Ha'a kan. Kalau dulu trend cite hantu. Hihi =D

Boni JLL3 said...

lebih baik tgk dejavu di kinabalu daripada tgk HACK. orang ramai cakap rugi je beli tiket.. standard drama petang2 je

widiea azira said...

bestnye cte ni :p

hamzah ian said...

aku tak tgk lg.. sobss

Nurrul said...

haduyy , memang susah kan bila tengok cerita sedih nie... nak2 kait dgn kita.. lagi tambah pilu.. :'/

*kalau boleh Nurrul selalu elak tgok cerita yg begini.. :>

KorN said...

ari senin ni aku nak tgk tb...

Onitsuka_hana said...

lagu sedih

syafiqakarim said...

musim sedih kot.
hahaha

sha said...

nak attract orang tengok muvee melayu balik kodd (:

Encik Atan said...

eleh tak sedih lar...



*lap airmater*

ϟ Zeera AzZahra said...

giler sedih lagu.. tapi citer tak taw laaa camne kan.. kadang2 ost dye je leleh, tup2 citer.. hehe..

Atiqah Wadiah said...

x tgk lagi//br tgk aku ada,kau ada?cite tu lawak..hehe

Hanif Idrus said...

Tak minat cita sedih

Prettywrite said...

lagu tema dia pun da mmg sedih kan..