Followers

Mega Bertukar Mini =D

sebenarnya kan, aku kan, malas kan, nak buta entry ni kan.
hehe, aku xde mood nak menaip & mengadap blog ni.
aku banyak habiskan masa kat twitter je sekarang ni.

tapi kan ku gagah kan jua diri ku ini untuk menempek gambar yang mempunyai aksi2 ganas.
so kalau korang umo 21 tahun ke bawah, sila jangan baca entry ni, harap maklong !

sebenar benar benarnya, tiada yang tiou melainkan benar belaka, maka adalah gambar ni gambar reunion kecil kecilan kitorang.
almaklong lah, rancang yang mega tapi terjadi mini pulak.
tapi kitorang still enjoy and have fun =D

daripada dok melalut, jom tengok gambar2 comel kitorang ni, aummm.
let pictures tell the story hokey.


belum pape, air didahulukan


tempat memanggang

punggung sape paling cumill :P

bila di snap secara x sedar

angan dan sedar

bukan James Bond =.=

kutip siput nak bawak balik masak jap gi

peace yaww

taken already

ehan x berat pun


sambil dok ngumpat

gadis bertudung purple di belakang sana menunggu makanan

horror je aku tengok gambar ni dengan asap bagai





lapar letttew tgk gambar ni kan kan kan

sedap

lakonan semata mata

makannnn

aummmm

oh my chicken




sesi mengorat

kek caramel. kau hado?

nak balik dah

hai, saya Lala

scandalicious

xtaw apa yg lucu sangat time ni








sesungguhnya hanya kaum adam je yang dok bakar ayam, kami kaum hawa hanya mampu duduk berborak sambil posing di tepi pantai yang panas lagi membakar kulit.

walaupun sikit je yang datang, tapi seronok :)
sape yang x dapat datang, padan muka !
hahahaha

ada masa kite buat lagi deh.

mereka yang terlibat :
Lala
Fiza 
Amy
Ehan
Ise
Along
Mat Yie
Ery
Nasa
Piji

Lokasi : Pantai Tok Bali

p/s : ada 114 gambar, tapi malas nak upload semua

21 comments:

Rann said...

waaaa! best aiee reunion. huu. suma dah besooo >_<" .

ada yg lagik ensem kot. HAHA

tirahzairi said...

lala....mintak yg encem sorang,,,hehehe

Encik Atan said...

dokek mano nih?

Wanieys said...

wah reunion bestnyer.....dpt kumpul ramai2 :))

Bazar Niaga Online said...

mula2 mini... lama2 bleh jadi mega kalau wat btul2 :)

fizafantagirO said...

bestnya reunion :) sy pun dh lama duk berplan ngan kengkawan skolah dulu buat reunion , tp sampai skrg .. tak tertunai :p

Myra Jay said...

Bestnyer dapat berkelah macam ni, apatah lagi dengan aktivit BBQ ;)

Onitsuka_hana said...

huhu tiba2 lapar ayam bakar.

Nur Aischa said...

wahhh bestnya ber-BBQ kat tepi pantai :D

chemay said...

bestnya pergi picnic!!!!
nape tak ajakkkkk
:P

Nurrul said...

seronoknya.. nak bbq jugak ! Nak !
bila Nurrul nak buat reunion dgn kawan2 ?

*Mesti happy gilak kan ..

Cinta Misteri said...

Wahh brpicnic sakan naaa...tkkn brmakan2nan je, tkda brmamdi2an ke. Msti byk obor2 (alasan ank CiM tk ske mandi laut)

Azhafizah Md Nor said...

mini re-U pun dah nampak macam Mega Re-U..sonok ah!tak ajak kite pun =_='

Ayie Abas said...

berkelah tepi pantai...awesome laa...hehe

ayie dah lama gak tak berkelah beramai2 sama keluarga atau kawan2...

Rokiah Wandah said...

best !!!!!!!!!!!!!!!

cikwahidaidris said...

bestnyaaaa !!

anamizu kaito said...

wahhh ! berkelah ! ade kek + ayam bakar!! fuhhh best3!! hehe






luv,
cik ana

Liza Razak said...

stress tgk gambar makanan tu..hehe

Hanif Idrus said...

Happy gathering

S H I T E Q said...

bestnyeee. lama dah tak camni. jeles2! haha

piraaa said...

bestnya, mohon sedekah calon sorg. haha

*dari atas sampai bawah komen mintak org, mmg dpt penampau lah jawabnya.