Followers

CONTEST APAKAH? : TEKA DUIT TABUNG


di pagi hari yang gelap ni, aku join satu contest dari blogger MK Syahir.
contest teka duit tabung, taw la duit tabung banyak =.=

 tu ha, kemain banyak.
agak2 berapa eh?

jawapan aku :
RM305.55

nak jugak sen tuh, tapi kalo terlampau jauh dari jumlah sebenar tu harap maap la yer.
aku x terer bab2 teka tekuk nih =.=

kalau korang nak join, silalah gedik kan jari anda klik banner kat atas tu :)

mangsa tag aku pulak, hummm, jap nak cari.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
aku main hentam je ni, sebab dia ada tggal jejak kat shoutbox aku :P
ni lah dia


dua orang aku tag, untuk memeriahkan majlis =D
sape dapat teka dengan betul or hampir dapat topup/cash RM50, sapo nok bagi free kan.

p/s : dua kali aku edit sebab salah info :P


19 comments:

Mk Syahir said...

topup/cash RM50 lah =)

Pezol Stylez said...

gd luck

kaishin said...

gud luck ye :)

Pen Biru said...

betol la tu..mesti menang punyelah

Mk Syahir said...

Thanks A Lot sudi join..

senarai peserta telah diupdate dan akan diupdate lagi dari masa ke semasa..kalau rajin jemput lah BW sesama peserta..hehehe =)

lagi 1 baca syarat betul2..jawapan masih boleh ditukar selagi segmen belum ditutup =)

zanairin said...

memang pecah MK Shahir buli kite..^^

KorN said...

good lak ye lalala..... hehehe

FITRAH JAMIL said...

gud luck yer

Boni JLL3 said...

GUD LUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hehehe

Siti K------- said...

good luck eh...bnyk giler duit....haha...

Hanif Idrus said...

Good luck..
Kalau teka betul dapat semua duit tu kan?

Izara4eva™ said...

perghh.. bole juling mata nak kira tu.. -.-

Admin said...

Good Luck. :D

Nurrul said...

macam mana mau kira ? ? banyak sangat tuh...

Good luck ! :D

ikaa sharin said...

gudluck cik lala :)

amirul ilham said...

follow me blogwalking come back http://anakjati-kedah.blogspot.com/

Myra Jay said...

Uihh, hadiah banyak tu jumlahnya :)

Hasil tabungan la tu, BTW good luck ye :)

hyz said...

kalo menang share hadiah ngan aku Lala....

aidilprincess said...

tumpang lalu~ :)