Followers

Ada Style Lah !

blog terupdate jugak setelah menggigihkan diri untuk merajinkan diri  menaip entry.
dah la idea takde, pastu diri ini dok pening sebab tak taw nak pi majlis kawen ke, majlis kawan bertunang.

entry kali nak cakap pasal style shawl yang dah bermacam pesen dah sekarang.


ada yang tutup dada, ada yang atas dada.
sekarang ni susah nak jumpa shawl yang besar dan panjang.
memang aku nak shawl yang besar tu, tapi xtaw nak cari kat mana.

style shawl yang paling aku suka ialah style Heliza Helmi.
comel je dia kan :)


see, pakai shawl yang besar pun still cantik kan.
tutorial dekat youtube pun banyak.
tapi mostly yang aku tengok semua singkat2 :P

haish, entry entah apa2 la.
xde idea sangat, entry pun kosong la =.=

apa kata korang join mana2 contest kat bawah ni, good luck =D
yang M&M denagn summer musical je contest, yang lain korang klik la kalau nak taw :)





2 comments:

Boni JLL3 said...

walaupun panjang dan labuh, tetap cantik dipakai.tgk je kat heliza tu kan

sis92 said...

org cantik pakai apa pun cantik >.<
sekarang tengok orang pakai tudung macam2 hmm klu obleh jgnlah niat bfesyen ye dak