Followers

Contest : Berapa Harga Lauk Ni Kak?


jawapan aku :
RM6.50

aku tengah dengar lagu yang ke 650,so aku jawab la RM6.50, xkan lah Tok Afzal makan sampai M650 pulak kan.
silalah join untuk memeriahkan majlis, hadiah pun menarik.

 
tapi satu je lah dapat. 
nak banyak silalah beli ye =D

klik gambar makanan kat atas tu untuk menjoinkan diri.
sekian.
Assalamualaikum :)

7 comments:

Boni JLL3 said...

gud luck lala :)

afzalsukasuki said...

hahaha ai mcm dah ada pemenang je ni hahaha.tggu result kua esok :D

hyz said...

macam2 contest skg ni.. sampai teka harga nasi campur pulak.... haisshhhh aku rasa mcm lebih rm7 je tuh

FITRAH JAMIL said...

gud luck..

afzalsukasuki said...

hehe trimas join :D *blushing2 pipi sambil tenyeh songel. tggu result kua harini yek :)

Zul De Alexis said...

wah kalau tuk punya contest senang sikit nak banding MK punya susah giler..ahaha

Bobo said...

kalau kat food court putrajaya ni boleh sampai rm7