Followers

Dalam Setahun Hanya Sebulan Je, Hargailah :)

Assalamualaikum (。❤‿❤。)

aku tahu semua pakat dok post pasal Ramadhan kan.
aku pun x mahu ketinggalan jugak.

Ramadhan ni hanya ada sebulan dalam setahun tu.
so, jangan lah sia-siakan hadiah dari Allah swt.
ketika Ramadhan ni lah kita kena menginsafkan diri dan memperbanyakkan amalan ibadat.



aku harap aku dapat puasa penuh tahun ni :')
tapi faham2 je lah kan perempuan, kadang2 terpaksa tinggal puasa, hehe.

tapi jangan pulak ada yang pura2 x boleh puasa, dosa besar tahu.
orang lain semua berharap dapat puasa penuh.

puasa ni banyak faedah yang kita dapat.
aku yakin korang semua tahu kan.
aku malas nak taip, malas jugak nak copy dari google.

tahun ni dah dua kali aku puasa jauh dari family :')
kadang2 jeles dengan kawan2 yg dapat puasa dengan family tersayang.

Aku nak ucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan yang barakah ini dengan penuh syukur dan juga selamat berpuasa.
kepada yang x dapat puasa tu nak buat macam mana kan :)


13 comments:

ummi_norseha said...

salam ramadhan dr ibu ummi..:)

Rara Nasiha said...

perempuan ponteng dimaafkan. kalau lelaki, memang mengada la jawabnya. hihi. selamat berpuasa. :)

Anasyg said...

lala - selamat berpuasa ^^,

LaLa mhdnor said...

thank @ummi_norseha =D

LaLa mhdnor said...

@Rara Nasiha kan kan kannn :P

LaLa mhdnor said...

thank you @Anasyg

Boni Kacak said...

selamat berpuasa juga lala :)

semoga ramadhan kali ni memberi keberkatan di dalam kehidupan kita semua,.. amin

Cik tikah said...

selamat berpuasa lala :)

missha said...

selamat berpuasa :)

iEdA said...

perempuan normal kalo tinggal puasa krna bsebab tp ada org2 len yg sj2 jer tinggal...selamat berpuasa lala :)

Sha Messy said...

selamat berpuasa!
takmo sedih sedih tau (:

piraaa said...

jom buka sama. haha

aidilprincess said...

salam ramadhan lala~ :)