Followers

entry tidak bertajuk memang macam ni eh?

Assalamualaikum sayangs (≧◡≦)
lama x update sebab line slow giler.
hummm, aku dah cakap kalau line laju mesti xde idea nak taip, time line slow, memang penuh idea dalam pala hotak aku ni =.=

aku dah nak masuk sem baru, and it will gonna be a tough sem for me and others.
takut woih tgk subjects yg boleh membunuh.
lecturer pon semua x sporting macam sem2 lepas.

pada yang xtaw aku study kat kuantan,*macam korang nak taw je*
 so kalau korang pergi kuantan ke roger2 lah.
boleh hang out sekali.
ramai jugak blogger kat kuantan ni taw.

guys, wish me gud luck for this new sem.
takut x boleh bawak T___T
pastu maybe aku pun jarang dapat BW.

entry bosan, xde gambar pulak tu.
sorry, nanti aku buat entry warna warni biar korang pening :P

miss them :(
aku letak jugak gambar satu, gambar anak buah kesayangan aku.
aku dah rindu giler kat dorang, cuti raya ni pulak dapat jumpa.
selalu petang2, aku teman dorang main bola, tak pun mandi dalam kolam.






13 comments:

Hanif Idrus said...

Selamat berjaya dan belajar!!

piraaa said...

nanti kita detim ye

Nurulee said...

InsyaAllah boleh. All the best sis, good luck =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/day-night-in-village.html

Rara Nasiha said...

Alolorrr, comel je anak-anak buat. :)

✿Lady Ainaa✿ said...

All the best syg... ena bulan 9 ni akan menyusul ke uiam kuantan, untuk degree.. hehehe.. bpleh lah jumpa nanti.. weeeeeeee

Boni JLL3 said...

wahh.. dah nak masuk sem2 da ye?? ok2.. gud luck k lala :)

Sha Messy said...

good luck dear!
sama lha sha pun nak masuk sem baru dah (:
comel anak buah tu.
minta tubit pipi itit boleh?
hihihi,

Wanieys said...

gud luck dear
belajar rajin2 :))

Prettywrite said...

boleh punya..usaha n doa banyak2 k..:)
good luck!

Bobo said...

kuatkan semangat..goodluck! :)

ϟ Zeera AzZahra said...

satu je nasihat: belajar memolek. hargai peluang yg diberi sehabis baik..

mood: dah abes study.. hehehhe..

Myra Jay said...

Good luck, study bebaik ye :D

nana kamarul said...

All the best for your new semester babe!