Followers

SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA

Assalamualaikum awak awak awak dan awak :)
awak, jom bersegmen !


jom join bloglist MYRAVEA :)
dah lama aku x join segmen join bloglist ni.

kalau korang nak join klik banner atau nama empunya segmen ni oke :)
TWITTER : lala_mhdnor
PAGE : Lala

Jom tengok syarat2 dulu :)

  • Buatkan satu entri bertajuk "SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA" 
  • Letakkan banner segmen di atas, di entri tersebut ✔
  • Letakkan link blog myra di bloglist blog korang ✔
  • Letakkan link twitter/ link page korang di entri tersebut (senang untuk diterjah) 
  • Akhir sekali, letakkan link entri korang di bahagian komen entri ini ✔

cepat join, jangan tunggu2 oke :)

8 comments:

Anasyg said...

good luck lala

Mishter Izwän said...

selamat bersegmen .

Boni Kacak said...

selamat bersegmen lala :)

myravea said...

Thanks sudi join segmen myra. Good luck. :)

FL blogh0use said...

blogwalking ke blog bloggers yang join segmen ni.
salam perkenalan ! ;)

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama..done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html

mieprosa said...

done follow! follow me back ^^
http://mieprosalahh.blogspot.com

mieprosa said...

done follow! follow me back ^^
http://mieprosalahh.blogspot.com