Followers

Nak sumbat blog sape dalam bloglist ni?

Assalamualaikum =D
sebelum aku berangkat ke johor, aku nak post entry ni dulu.

syomel dak aku buat, jangan jellyfish hoke.

so awak awak awak semua.
sila ambik PERHATIAN !

sape nak sumbat blog dia dalam bloglist saya, sila lihat syarat2 di bawah ye !

> ahli GBS tidak dibenarkan join sebab memang dah ada bloglist utk GBS, kalau xde dalam list sila bagi tahu ye =D

> hanya blog yang selalu update je dibenarkan join, at least seminggu sekali, lagi banyak kali lagi bagus

> x payah buat entry bagai, komen je kat bawah ni tapi jangan lupa tulis "saya nak join bloglist Lala".
yang nak komen tapi xnak join x payah la tulis :P

> hanya 20 blog je yang akan di sumbat dalam bloglist itu nanti

> blog yang didapati tiada new post dalam seminggu akan di remove dan di ganti dengan blog lain. saya x kejam oke.

xde tarikh tutup, so korang boleh tinggal komen bila2 masa je sebab mungkin ada blog yang akan di remove.

aku buat bloglist supaya senang nak bw, tinggal komen kat entry korang.
tapi sape yang ada word verification tu, mohon jangan buat menda tu, aku x suka, jadi malas nak komen, hahaha
demand kemain aku ni :P

kalau nak free domain, boleh klik kat bawah ni
FREE DOMAIN

jangan lupa tolong like gambar saya oke =D
LIKE

p/s : doakan semoga aku selamat sampai di Johor :)

24 comments:

Boni JLL3 said...

hahahahaha.. larangan keras untuk GBS ye??hehehehe

Anasyg said...

saya nak join bloglist lala - sbb dia ohsem - followanasyg.blogspot.com

Nor Zilla Sensei said...

saya nak join bloglist lala bole?hehe

http://norzillasensei.com/

Phat said...

syarat 1st dah x lepas dah hehehe

Marina said...

nak join bloglist lala... marinafazli.blogspot.com

Anis Nisa said...

pegi Johor ke?meh la jumpe Nisa..hihi..

nana kamarul said...

saya nak join bloglist lala boleh? hehehe :D

http://nanababyboo.blogspot.com

KorN said...

saya ahli gbs yg xde pasport... jadi boleh join kan?

nadia farhana said...

nak join boleh?? :)
http://yayaonly.blogspot.com/

I K A :) said...

nak join bloglist lala boleh ?
http://cikukika.bogspot.com
hee :D

Cik Yatt said...

saya nak join! #smbilknyit2mata

http://cahayapetunjukku91.blogspot.com/

zanairin said...

saya nak join bloglist Lala,,XD

http://pabilahatibersatu.blogspot.com/

Mieya Atiera said...

Saya nak join bloglist lala - budakshumort.blogspot.com

Hanif Idrus said...

Aku nak join jugak!!!
saya nak join bloglist Lala".
Aku updated tiap-tiap hari...hahaha

Mk Syahir said...

baru nak juin..hiks =p

Zul De Alexis said...

wah menarik..nk join untuk blog satu lagi boleh dak?

Mishter Izwän said...

kalau saya nk join jugak boleh tak.?
cukup syarat tak.?

Bobo said...

exchange link jom :)

CekbOlat-bOlat said...

kompem blog den tak oleh masuk.. haha

Mia Liana said...

joinnnnn

http://mialiana.com

LaLa mhdnor said...

Hanif Idrus boleh bagi link blog x?

Zul De Alexis said...

sm nak join!
nie link blog http://zuldealexis.blogspot.com/

sha said...

saya nak join bloglist lala sebab dia comel!
ahaks (:
http://sikechekmessy.blogspot.com/

Hariz said...

Hai, saya nak join bloglist Lala
ini domain saya

http://profhariz.com