Followers

Jom Johnny's =D

Assalamualaikum =D

korang pernah pergi x restoran Johnny's?
restoran yg ada makanan steambot tu, tapi makanan bergoreng lain pun ada jugak.

aku taw restoran ni pon sebab kawan aku yang ajak makan sana.
memang terbaik la, harga dia pun not bad la.

sekali pergi, memang nak pergi lagi.
skrg ni pun rasa nak pergi lagi, hehe

selalu aku pergi kat Kuantan je.
tempat lain aku xtaw la kat mana.
lau nak taw tgk la SINI

kita boleh pilih nak sup biasa or tomyam.
kalau nak tomyam, kena tambah rm10 tapi sup biasa pun dah sedap.

boleh pilih nak yang set or pilih satu2.
yang set lagi jimat, sebab dah bermacam2 ada dalam satu set tu, nak tambah lain pon boleh.

yang paling awesome dia punya sos ni la.
memang sedap giler, lau aku memang banyak kali la tambah.
rasa macam nak bungkus bawak balik pon ada :P

banana split, desert yg paling aku suka.
meleleh air liur aku tgk gambar ni :P

ni pulak mee, ada lagi masakan bergoreng lain.
tapi aku x pernah makan, aku makan steambot je.

kalau korang nak pergi jangan lupa ajak ye.
lau nak makan sesama mai la kuantan, hehe


30 comments:

piraaa said...

lu buat gua teringin gegila makcik :(

Boni JLL3 said...

sedapnya lala!!! adoi, teringin pulak tiba2

widiea azira said...

pernah nk pegi berbuka puasa, tp full la. .so smpai skg x penah pegi

ikaa said...

wahhh sedapnya..jum mkn stimboat lak lg best hihi

pstt : cer tgk budak bogel nie

Aien Alien said...

sedapkan makan kat johhny's ni..selalu pekena steambot jelah...

.: iEyLa :. said...

bile nak blnje i mkn kt sni yunk??hhihi

Hanif Idrus said...

Pernah gak pernah makan di sana ....steambot memang terbaik!!

nurul cHempaka said...

sos sgt sodap!hehe

Afasz said...

ala sedap nye.. terliur la di kala tgh puasa ni... >_<

banana split tu cam sedap je

KorN said...

mee warne hijau? errrr...

~ miSs rAkinAh ~ said...

last week pon bru mkn kat sini..tp xmkn steambot pon :)

afzalsukasuki said...

johnnys ada kat ECM lala haritu aku g makan ngan ain choin n asma :)

tapi kalau ko nak banje aku tarahal lalala ~

Liza Razak said...

saya pun suka makan kat johnny's ni..best!!

syafiqakarim said...

byk betei blog tunjuk makanan ni

Nor Zilla Sensei said...

banana split??? omg..bestnyer.

lilypelangi said...

perghhhh... nampak sedap der... aku tak pernah lg p.. haaha

hairy said...

bru ja mkn td..haha

✿Lady Ainaa✿ said...

sedap nyewwwwww sedap nyewwwwwwwwwwwwwwww...... nk try mkn jugak!!! tak pernah jejak lagi kt tempat nie.... huaaaaaa... murah x?? ke biase2 je??? kt mid ade x??? terliur den!

Bobo said...

Pergh sos die mmg sedap! Lenkali before pg masuk website johnnys print coupon die..bole dpt free soft drink or ice cream :)

Hariz said...

Alamak. Sedapnya. Terasa lapar la pulak. Nak jugak !

yana halim said...

wah! menarik...mmg wajib cuba gak ni.. :)

onlajer said...

tak pernah pulak aku kena johnny ni

Edy Fee said...

even yg pisang tu pon nampak sedap.weee

Mak lagenda said...

Makanan kat johnny ni mmg best2. Mak selalu jugak pi makan2 dgn anak2 dan somi..makanan dia sedap dan x mahal.

ஜ miss klanika ஜ said...

tak penah pegi lagi. :3 . jum teman !

Azhafizah Md Nor said...

selalu ramai je orang masuk sini.tak berkesempatan nak rasa lagi.=___='

tirahzairi said...

da lme xp johnny....

PotiaCasaDelarossa said...

Selalu masuk kedai ni tiap2 bulan... tapi x pernah makan... hahahah... pekerja dia semua Nepal...selalu buat spotcheck.. but not bad la.. restorant ni bersih..cuma satu jek yg kurang...tiada sijil halal.. juga telah periksa dia kilang pemprosesannya di selayang juga telah memiliki HACCP ...ini tidak bermakna tidak halal... halal blh di makan... klu dia apply sijil halal kan bagus... (jgn tanya aku sape dah la..)

Anasyg said...

nampak sedap itu banana split!

Anasyg said...
This comment has been removed by the author.