Followers

Heliza Helmi lagi !

Assalamualaikum =D

kali aku nak story pasal orang yang aku teringin nak jumpa.
aku nak sangat jumpa Heliza Helmi.

dulu aku selalu gak tulis pasal HH kat blog ni.
kalau la dapat jumpa, mesti aku heppy giler.






aku suka stail dia, the way she talk and dress up.
bila la aku dapat jumpa dia.
 aku minat dia bukan sebab dia comel, tapi memang dia comel pon. hahaha

aku suka cara dia.
cara dia berkomunikasi, cara dia bagi motivasi kepada orang lain.
aku selalu tengok page HH, pastu tgk video yg dia upload.


*********************************

part ni aku nak wish selamat pengantin baru kepada Irine Nadia dan pasangan.
juga nak wish selamat pengantin baru kepada Irma Hasmie dan pasangan.
aku harap dorang bahagia dan dikurniakan baby2 yg comel, soleh dan solehah.


Irma sangat cantik


Irine sangat comel dan sweet

ramainya kawen sekarang membuat aku pun nak kawen.
tapi sape nak kawen dengan aku?
hahhahaha

sila datang meminang saya sekarang, kehkehkeh
confirm aku terima terus, buekkkkkkkk

tapi ngadap parents aku dulu la :P

k la, tata titi tutu
lebiu muah muah muah =D

8 comments:

sha said...

cantik en diorang ni (:

Wanieys said...

HH kecik jer comey...irma hasmie berseri2 jer muka :)

anamizu kaito said...

wahh irine pon dah kawen ea??
dah la comel. dpt hasben plak hensem.
perhhh !







cik ana.

kura said...

seriesly. rasa mcm nk kawen jugakk. hehhe

Dba Dealova said...

sweetnyer :)

Myra Jay said...

Alahai kiutnya Heliza, Irma pun cantik ;)

Onitsuka_hana said...

semua rang yang kawin, semua cantik n comel :)

Nurulee said...

Semua cantik cantik. Hehehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/le-complain-day.html