Followers

Segmen : Kenangan Ramadhan

klik banner untuk join

jom join segmen dari APIT :)

~ kenangan yang x dapat aku lupakan bila semua family aku dapat berkumpul untuk berbuka puasa sebab kitorang memang susah nak berjumpa sebab masing dok jauh. bila teringat teringin nak rasa macam tu lagi :') ~

code warna - #FAAFBE

dan bloggers lain :)

1. Buat entry bertajuk Segmen : Kenangan Ramadhan dan tempek banner atas tue.
(backlink kan gambar banner ke entry segmen nie okay?) ✔

2. Tolong LIKE gambar http://bit.ly/MoBgdh dan http://bit.ly/OeqVAP 

3. Apa kenangan yang anda tak dapat lupakan bila bulan puasa tiba? Kongsi. ✔

4. Sila sertakan Nama dan 1 warna untuk doodle atas tue (bg code warna) ✔

5. Wajib tengok page --> http://bit.ly/My2bDF dan http://bit.ly/O52Caf 

6. Kalau belum follow, sila lah follow blog nie. *TAK WAJIB! ✔

7. Tag rakan2 anda yang lain jugak. at least sorang. Hihihi. ✔

8. Akhir sekali, tinggalkan URL entry segmen di ruangan komen nie. ✔

9. Tamat : Pukul 12 malam nie. Maybe awal lagi kot.

10. Akhir sekali klik 1Kali untuk menderma --> http://bit.ly/LC2Ki9 

terhad untuk 50 orang je, cepat join !


6 comments:

nadia farhana said...

thanks for tag :)

Hanif Idrus said...

Selamat brrsegmen

Pen Biru said...

salam ramadhan..moga ramadhan kali ini lebih diberkati

Remy hazza said...

semoga berjaya nanti.......

CekbOlat-bOlat said...

wahh.. kemainnn yauuu

Hafizzi Aziz said...

doodle

http://1.bp.blogspot.com/-sRmUJfF7OaM/UA1XuKiL5MI/AAAAAAAAKFw/0ashZ1TW2wE/s1600/ieyla.png