Followers

Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner


akhirnya berjaya jugak nak join segmen yang dianjurkan oleh salah seorang ahli GBS =D
nama empunya segmen ni PHAT



kat mana aku beraya tahun ni???
selama 21 tahun aku hidup, satu tempat ni je aku beraya.
of course kampung halaman aku, kat Pasir Puteh Kelantan.

nama kampung aku Kampung Kulim, bukan Kulim kat Kedah tu taw.
aku memang x pernah beraya kat mana2. 

adik beradik aku yang dok jauh2 pun akan balik kat sana lah jugak.
first raya memang semua ada.
second raya baru semua balik raya rumah mentua bagi yg dah ada mentua.
hehehe

tapi raya tahun ni kakak aku yang dok kat KL x balik sebab x dapat cuti :(
dia kerja kat HKL.
selalu dia la yang paling rajin kemas rumah pastu buat puding.

banyak pulak aku membebel :P
sape nak join just klik the banner oke.
syarat dia senang je.

aku nak tag kat :



15 comments:

nadia farhana said...

thanks sebab tag yaya ^____^

:: Mrs.Eady :: said...

good luck!

Phat said...

tq lala sebab join..jauh nya baru nk serbu umah lala hehe..anyway selamat berpuasa & selamat menyambut hari raya aidilfitri

Mieya Atiera said...

Good luck dear :)

Akue Achik said...

kelantan --> labuan..jauh nyerrrr.....huhu..

family sy suma single lg, jd tiap kali raya so far suma ada kat umah..Alhamdulillah.. :)

afzalsukasuki said...

kapung mak ngan abah dua2 kat kelantan la ye?then takde kua jenjalan negeri lain?alahai tabesh nye uhuk3

anggun said...

kalau macam tu,g la bercuti time2 raye ni..merase la travel maca balik kg jugak..hehehe..jemput singgah blog yew...

tirahzairi said...

dh join dh...hihi

Edy Fee said...

join yer.all the best...beraya mana pon sama je janji ade org tersayang...family

Sha Messy said...

thanks tag sayang (:
insyaallah sha akan join >_<

anamizu kaito said...

wahhh segmen Phat! hehe
slmt hari raya lala :)

boni kacak said...

selamat bersegmen ye LALA!!! hehehe..

KorN said...

wah.. kat kelantan beraya nya.. xpe2, thun depan boleh balik rumah hasben.. hahaha

anamizu kaito said...

cik ana pon dah join segmen ni.. hehe








slm ramadhan,
cik ana

Faizul Osman said...

sy plak selama 21 tahun beraya kat kota tinggi, johor je... dah tak de kampung lain.. itu je yg ada...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/menu-idaman-di-bulan-ramadhan-3.html