Followers

Segmen Menang Topup By Fizgraphic

Assalamualaikum (✿◠‿◠) 

sila klik


tadi tengah blogwalking terjumpa segmen kat blog FizGraphic ni. tetiba teringin pulak nak join sebab dah lama x bersegmen. senang je syarat dia. 

syarat2 nya buat entry macam ni, copy banner tu pastu backlink ke entry tuan punya segmen ni, pastu follow blog FizGraphic dgn blog tuan sponsor, dont worry sorang je je sponsor dia :) 

lepastu korang kena vote something. semuanya korang akan tahu bila korang pi SINI :)


TOPUP BERJUMLAH RM100 AKAN DIAGIHKAN :

 Topup RM5 x 20 pemenang


Selamat bersegmen =D


4 comments:

syuk shusuke said...

done follow.
follow back ya
blackisswhite.blogspot.com

Noor Najwa said...

dri segmen yg sama.. blogwalking + follow here

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/06/segmen-menang-topup-by-fizgraphic.html

Hariz said...

Dah lama tak join segmen2 cam ni. Hiks

Hariz said...

Letak supaya blog ini boleh letak NAMA DAN URL senang nak komen.

http://profhariz.com