Followers

Random ::Games, IG, IMY::

Assalamualaikum (✿◠‿◠)

masa menaip entry ni, dah nak dekat pukul 1 pagi. aku selalu tido lambat, selagi x cecah pukul 3 pagi ke atas memang la aku tido. tapi ia sangat la tidak elok untuk kesihatan. tapi aku buat jugak, haha.

aku rasa cuti kali ni panjang giler. aku nak kerja mak x bagi. pastu dok membulatkan lagi body kat rumah, adoyai. dok rumah kerja basuh pinggan mangkuk, jemur kain, angkat kain, masak, kemas rumah, jaga kekanak riang yang nakalnya menghazabkan aku. selalu menaikkan darah aku =.=

kalau x buat keje, mesti aku dok mengadap laptop ataupun tab. main game la, apa lagi kan. main game ni macam bela kucing. kena bagi makan, bersihkan, bawak pi main kat playground, tidurkan.



menatang ni la aku dok bela, haha. aku hias ikut suka hati aku je dan mesti la Pou aku wane pink :P 


kalau Pou tu tido, aku mengadap game ni pulak. kadang2 sakit hati main game ni, stuck kat level yg sama berminggu-minggu =.= kalau lepas level tu, memang happy x terkata, haha sewel.

selain main game, hobi aku sekarang suka post gambar kat instagram. gambar entah hape2 pun aku post, biarkan :P mesti ada je gambar. x pun pergi like gambar kat instagram tu, selalu aku like gambar anak Dena Bahrin, Saif yang comel tahap gaban. fotogenik betul budak tu, geram aku tengok.



maap, x fotogenik pun, fotogedik pun bukan oke. ada orang cakap kan aku cucuk dagu =.= ciskek betul, aku tgk jarum pun boleh pengsan. dagu dahku sangat la ori dan spicy taw. bukan dagu kepsi.




dan aku sangat rindu sama dia. lost contact. xtaw dia ada kat Malaysia ke x sekarang ni. kawan alam maya, x pernah jumpa, rindu nak borak dengan dia, rindu nak baca cerita dia kat blog.




22 comments:

syuk shusuke said...

main game fb candy crush la.
sama jugak macam diamond tu.
kalau main kompom sakit hati. hehe

Cik Gee said...

masa terluang sy abes kemas rumah jek! huhuhu..!!

Norhasniza Khalid said...

hihihi.. syok main game kan, dulu mama layan game chefville sampai 3 4 pagi.. kemaruk memasak dalam tu. sekarang stop dah... kena jaga anak-anak..

Miszyuyu said...

hai sy dtg dr contest .. jom join! http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

aswadz said...

candy crush ek? mcm lama tertinggal lak game tuh.

Cik Hani said...

seriusly, kite pun suke main game pou ni!! hehe :)

Maisarah Azmi said...

Pou yg sangat comel kan.. hehe..semoga akak dipertemukan dengan kawan alam maya akak tu.. InsyaAllah

Cho Zila said...

akak ada instagramtu tapi tuler tak pandai sesangat lagi...
poo tu pun anak akak punya tapi duk main kat handphone akak, akakler kena belanyer...

Jue Derella said...

main pou mcm layan ank sndri kan.. hahaha

Myra Jay said...

Hheee.. sama la MJ penah stuck kat level tu sminggu lebih kot, mujur berjaya lepas tu pun sipi2 ja :)

Hariz said...

Agak2 mcm mana rupa photogenik ye? Hiks

http://profhariz.com

izan mama mia said...

singgah sini...salam kenal

Nick Nashram said...

sya kalo ada masa terluang tido je..penat ngan keje..huhu

Amanina Mads said...

selalu kalau cuti sem keja makan jelah..haha

Liza Razak said...

samalah...saya pun gila main candy crush..hehe

hana hadi said...

jaga mata tu.. kang badan naik mata plak masalah.. hehe tapi mmg betul pun. nak buat apa lagi selain main game mengadap pc.huhu

dear xila said...

xlarat doh nak main game...tak jadi hape! ahaksss

Ayie Abas said...

assalamualaikum...lala

sama dgn ayie jugak la..tido lambat...hehe

cantik kawan maya lala tu..:)

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum,


salam ukhuwah, bunda singgah sini..

boni kacak said...

hobi kita sama lah..hahahaha :P

Cik Yatt said...

yatt gilakan candy crush oke..hehe.. dagu ohsem.. mintak skit..he

KorN said...

oi best nya bercuti.... cuti panjang lak tu.. cheq jgk kne keje