Followers

Cik Lyeen's Giveaway

Assalamualaikum (●*∩_∩*●)

tadi time blogwalking, aku terjumpa satu GA kat blog Ena.
disebabkan aku dah lama x join GA dan disebabkan aku boring sangat sekarang, aku decide nak join GA by Cik Lyeen...

dengan lafaz Bismillahirahmanirrahim, jom kita join GA ni (◕‿◕✿)

click banner to join :)
Syarat2 untuk korang join GA tu ada kat SINI

Jom lah ramai2 pakat join GA ni, mana taw kan rezeki korang.
lagi pun tarikh tutup GA ni lambat lagi uolsss :P
31st Dec 2012 *my friend birthday

and of course uolss tertanya tanya apakah hadiah nya kan kan kan?
kalau tgk hadiah2 ni mesti korang pun nak join tanpa segan silu :P

HADIAH-HADIAH
Tudung Bawal Balqis/Roses
Syria Balqis/Roses
Shawl Half Moon Sakura
 Shawl Tiara
Shawl Sophie
Tudung Chiffon
Tudung Bawal Pelangi
Tudung Bawal Checkers
Tudung Bawal Beads/Buttons
Tudung Bawal Printed
Syria Chiffon 
Pashmina
Inner

kalau nak tgk gambar2 hadiah boleh tekan GAMBAR

aku nak kongsi GA ni kat 





semoga aku dapat salah satu hadiah tu, amin (◕‿-)

29 comments:

Yan Ty said...

Tq tag Ty. All the best. Nnt Ty terjah n join insyallah

Nur Amiera said...

singgah sini :D
jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-aliya.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

jemput singgah dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

✿A I N A A✿ said...

Dari GA yang sama.. jom balas kunjungan.. TQ ye and all the best!

http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Lyeen De Syifa said...

Assalamualaikum,
Salam Cupcakes...

Lyeen dtg sini nk wish thanks sgt2 sbb sudi join GA Lyeen ni.

Jum BW kat peserta lain utk tukar2 komen. Dan dptkan entry paling byk komen..

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

Happy blogging n Good luck..:D

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Siti Nurazwaniza said...

Hi pretty! azwa datang dari GA yang sama. Jom balas kunjungan! Thank you, Good Luck and All the best for you!

http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

afzalsukasuki said...

nasib adiah tdung, klau boxer adiahnya kompom i masuk uuuuu~

The ShomeL TwinZ said...

Dari segmen yang sama.. jom balas kunjungan.. jg luck :)

http://www.eynavsnanie.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Nafisya Ismail said...

thanks n gud luck :)

eyka said...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

aisyah lola cham said...

done follow your blog

Hanif Idrus said...

Good luck untuk awak

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck lala Sayang..dapat hadiah leh share ngan fiza ye..hehe

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama , kumpulan 1 , cupcake chocolate ..
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

*sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

Cik Gee said...

Good Luck Lala.. :)

intan akma said...

Hai datang dari GA sama...saya dah follow awak..sudi-sudilah singgah blog saya...Gud Luck!

Aida Omar said...

Semoga berjaya lala.. ada jugak blogger lain tag aida.. tapi tak kesampaian lagi nak join. hehe

emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

tlg like juga entry tu ye :P

boni kacak said...

good luck lala :)

Mrs KePink said...

Datang dari segment yang sama . Cupcakes Yam...Jalan2 sambil follow . Jom datang blog KePink pulak :-)
Gudluck...

http://talktocayunkpinky.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Iezwa Wawa said...

Hye!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog wawa pulak~

http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

wana wazm said...

hye,sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-adilla-shahirah.html

zila manaf said...

cecayok lala!

Syahira Adisa said...

lala dear! terima kasih tag. insyaallah. if berkesempatan, saya join ye. good luck awak! :D

secret of us said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

wana wazm said...

Sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/little-giveaway-by-tiha.html

Suue said...

Assalamualaikum. Singgah dr GA same.. Dah follow tau, jangan segan2 meh follow sue balik. Ahaks!
http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

nak hadiah meletop tak??

http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.