Followers

Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com?

Assalamualaikum (◕‿◕✿)

klik untuk menjoinkan diri

ini adalah contest dari salah seorang blogger yang sangat awesome lagi hensem, eh hehehe
nama dia MK SYAHIR :)

untuk contest ni, aku boleh bagi pendapat, kritikan, pujian dan jugak kutukan secara bebasnya, hehehe....
so apa lagi, ini la masanya kan nak bagi pendapat kat blog orang lain secara terbuka even blog sendiri x terurus dengan betul (-'_'-)

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

hai MK, ni pendapat aku je. jangan makan hati limpa usus bagai pulak ye :P
ummm, mula-mula sekali pasal header.
design header dah ok, tapi warnanya kurang menyerlah sebab semua warna gelap.
lagi pun, background header dengan backgraound blog dah sedia maklum gelap so apakata ceria kan sikit bab header tu.

aku faham sebagai lelaki, macam tak kisah dengan warna dan warna hitam sesuai dengan jiwa lelaki kan.
takkan nak letak pinky pinky gitu kan, nanti jadi macam iolls pulak yang suka pink ni (◕‿-)
warna merah or hijau ok apa kan, just my suggestion, hehe

lepas tu, yang part tab tu, yang ada 'home' 'myself' semua bagai tu, apa kata letak warna terang sikit supaya orang tak terlepas pandang dan besar kan sikit tulisan untuk part tu.

part widget2 tu, aku rasa tak ada masalah.
tersusun indah dan rapi gitu, hehehe

dari segi entry2 MK, aku suka sebab ada yang lawak, ada yang memberi info yang aku dan orang lain boleh guna.
teruskan dengan entry2 anda itu, I'll support u.

itu sahaja lah komen dan pendapat aku untuk blog MK.

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

korang wajib join contest ni sebab hadiah2 sangant awesome giler, giler pun x awesome macam ni (∩▂∩)
hadiah2 nya adalah ~~~

*bunyi gendang*
✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ 
- Semua peserta akan dimasukkan ke dalam bloglist special di mksyahir.com

- Tempat Pertama - Wang Tunai RM 150

- Tempat Kedua - Wang Tunai RM 100

- Tempat Ketiga - Wang Tunai RM 50

- Tempat Keempat - Wang Tunai RM 30

- Tempat Kelima - Wang Tunai RM 20

- Tempat Keenam Hingga Kesepuluh - Wang Tunai RM 10

- Top Referrer 1 - Wang Tunai RM 50

- Top Referrer 2 - Wang Tunai RM 30

- Top Referrer 3 -  Wang Tunai RM 20

- Jumlah Hadiah - RM 500 Tunai

- Hadiah boleh ditukar kepada TOPUP Maxis, Celcom Atau Digi
✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ 

dah tengok hadiah mesti terus nak join kan kan kan...
mana taw menang hadiah pertama boleh beli baju raya haha



"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com" ini telah disponsor oleh blogger-blogger awesome 
 ☛ hyebro.com
 fuh.my
 phat.my

dan di adili oleh 


☆:*´¨`*Good Luck Bloggers and Happy New Year*´¨`*:.☆

18 comments:

MK Syahir said...

ewah ewah..heheh thanks a lot sudi join..kritikan yang sgt membina :)

good luck cik lala :)

✿A I N A A✿ said...

semoga berjaya ye.. hehehe nasihat yg mmbina.. =3

wisata outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

wisata outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Hnahdy said...

waah menarik hadiah.. gud luck :)

Hans said...

semoga berjaya :-)

zila manaf said...

wah wah betul ape yg lala ckpkan tu hehe

Nisah Idham said...

menarik & tertarik.

InsyaAllah boleh join nanti (^_~)

boni kacak said...

good luck tau awak :)

CekbOlat-bOlat said...

gud luck lala . tgok banner tu dh tauuu msti abam mk pnyee . hahaks

afzalsukasuki said...

haha kemain amik kesempatan mengutuk hahaha :D

sabry oppa said...

hadiah boleh tahan..
nk joinboleh?

wana wazm said...

sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/ina-1st-giveaway.html

Cik Fie said...

saya dah follow awak . harap awak follow blog saya balik ye . thanx :)

http://www.cikfie.com/2012/12/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

MawardiYunus said...

datang sini... saya pon join jugak huhu .. gud luck ye http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

ame elms ! said...

Good luck and all the best ! :')

Abdul Halim Ismail said...

I wish u all da best .
Dari segmen yang sama Hyper Contest-Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com, gud luck!

Entry Terbaru:
Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

MK Syahir said...

dah baca entry hyper contest Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com buat kali ke-2 untuk sesi pemilihan sortlist :)