Followers

chess or cheese

Assalamualaikum =D

da lama Lala x post entry, asyik join contest dan GA je kan...
refer to the title, why chess or cheese?

i wish i'll own this 
cheese or cheesecake?


actually this is about chess...
takde kena mengena dengan cheesecake pon...
sape pernah main chess?
last Lala main chess time Lala form 5, wakil asrama sekolah Lala.
Lala masuk sampai peringkat negeri dan dapat no 2, heeee

sekarang Lala nak aktif balik main chess ni...
sebab Lala nak masuk bertanding, tapi tak taw terpilih ke tak sebab masih dalam sesi pemilihan...
kalau terpilih, Lala akan pergi bertanding di KPM Bandar Melaka...
weee, dapat la merasa jejak ke Melaka =D
sape2 ada study sana boleh la jumpa ye, ehehehe

tapi satu je Lala x suka sebab perntadingan kalah mati...
Lala sangat takut kalau Lala kena lawan lelaki sebab otak dorang memang power...
kalau kalah, dah x boleh lawan dengan yang lain :(


ps : doakan Lala terpilih untuk masuk pertandingan ni

pss : doakan Lala menang kalau Lala dapat masuk bertanding =D

9 comments:

Pen Biru said...

sama la kita..wakil skolah dr darjah 6.tp dh lama x main skrg..

Hanif Idrus said...

Semoga terpilih dan berjaya....

Popkorn said...

wahh hebat la Lala ni... Nanti boleh la lawan ngan korn x sehebat lala... =)

cIk JanNah said...

jannah tak pandai main chess. kalau dam haji teror lah. ekekee

khairul said...

abg x reti main

Cik Sweet Pea said...

erk...memang kantoi kalau main chess takat main dam ulaq reti la

CekbOlat-bOlat said...

huyooo ! terernyaaa lala bolat nih..

bolat main chess ngn mmber kt YM.. tu pon gagap2 .. eee mincik..

Miss Purple Ungu said...

suka cheese tp x suka chess

zafira othman. said...

cheese kek tu buat gua meleleh wei, chess pulak gua last main darjah enam. so mmg gua lupa totally . haha