Followers

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

click banner to join

jpm join GA by Farina Hunny
contest ni of course lah untuk orang yang bertudung kan, heee


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG , takleh buka , AUTOMATIK batal )


HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012
-atau maybe dipanjangkan-


kat bawah ni gambar Lala untuk contest ni :)

Irene Nadia Marcello pernah puji gambar ni =D



Lala tag kat 


12 comments:

Miss Purple Ungu said...

gud luck utk lala :)

O CIKTEDDY said...

fewit awek!haha
all the best =D

e-lyana said...

perghhh!!!! cun lah lala!!!! memg cantik 1st pic 2 :)
wish u luck!! n tq tag lyana keyh :)

Popkorn said...

Alaa nape x tag korn. korn nak join gak.. Hehehe

Cik Puan Muda Umi said...

comel..:)
gudluck ye..

Aida Omar said...

comeynye dia.. memang sweet kan kalau bertudung.. bagus segmen nie. :) suka tengok gambar no 1 tu yg irene komen tu..

Farina Hunny said...

:) thanks for joining . alert for the contest update(s) ❤

Azhafizah[フィザ] said...

Lala Comel pakai shawl brown tu ala ala hana tajima..Good Luck dear.

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
good luck 4 ur contest :)

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

miss_rainbow said...

tengs sis tag. :)
joinnn! :)

Lulu Iy said...

blogwalking here

lulu dari contest yang sama :D

gud lux ye :D

do follow me back ye dear . . :D

mizsfatima said...

wish u luck 4 da contest...